Het blijft niet bij dromen

We zijn benieuwd naar wat jij wilt bereiken in je opleiding, je werk en je leven. Samen zorgen we voor groei in jouw carrière, op iedere mogelijke manier. Een vaardigheid ontwikkelen, een diploma behalen of een nieuwe functie invullen? Wij stimuleren jouw ambitie. Dat is wat je ervaart als je werkgever je ruimte voor ontwikkeling biedt. Dát is werken bij Visser & Visser!

Talenten laten groeien

Ontwikkeling zit in ons DNA. We geloven dat het talent van onze medewerkers de sleutel is om succesvol te zijn en te blijven. En dat talent willen we graag laten groeien. Dat stimuleren we op meerdere manieren. 

  • Opleidingsprogramma

Elk jaar staat er een opleidingsplan voor al onze medewerkers klaar met een gevarieerd aanbod aan cursussen op gebied van persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. 

  • De Visser & Visser Academy

Wil jij je carrière en/of vaardigheden een boost geven? Daar geven we je alle ruimte voor in onze Visser & Visser Academy. Het Young Professional Programma en het Management Development Programma zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van jou als professional. Benieuwd naar de ervaringen voor collega's die hieraan deelnamen? Lees ons blog over het Young Professional Programma.

  • Mentoring

Iedereen die bij bij Visser & Visser werkt krijgt een eigen mentor, een vertrouwenspersoon met wie je samen werkt aan persoonlijke doelen en teamdoelen. Je mentor is ook jouw uitlaatklep binnen de organisatie en iemand die kennis en ervaring wil gebruiken om je verder te helpen ontwikkelen als mens. Je krijgt alle ruimte om initiatief te tonen en je eigen ontwikkeling vorm te geven.


Mogen we je een keer bellen?

Heb jij al eens nagedacht over je carrièreplanning? Daar denken wij graag in mee. Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug!

Bekijk onze vacatures

Sluiten

Alert instellen

Vul je gegevens in en welk(e) vakgebied(en) je intresse hebt. Zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatst weet jij er van!

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("careerlevel") }}
{{ errors.first("disciplines[]") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Vind een vacature

Laat je inspireren

Door de ervaringen van onze collega's

Als young professional vind ik het belangrijk om te werken voor een organisatie met visie en ruimte om te groeien. Die visie en ruimte krijg ik hier!

- Manuel de Jong, Junior Belastingadviseur

Laat je inspireren

Wat je van ons wilt weten