Alleen, dat ben je nooit

Aandacht voor elkaar

We willen weten hoe het met je gaat. Tonen oprechte interesse in jouw situatie, zowel zakelijk als persoonlijk. Samen vieren we onze successen, maar we zijn er ook voor je als het minder gaat. Dat is hoe het voelt als je werkgever het belangrijk vindt om aandacht voor elkaar te hebben. Dát is werken bij Visser & Visser!


Samen vooruit

Iedereen die bij bij Visser & Visser werkt krijgt een eigen mentor, een vertrouwenspersoon met wie je samen werkt aan persoonlijke doelen en teamdoelen. Je mentor is ook jouw uitlaatklep binnen de organisatie en iemand die kennis en ervaring wil gebruiken om je verder te helpen ontwikkelen als mens. Mooi toch?!

Ook als organisatie willen we graag vooruit. Alleen samen kunnen we een omgeving creëren waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom doen we jaarlijks mee met het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Effectory. Dit jaar zijn we voor de derde keer op rij uitgeroepen tot World-Class Workplace. Effectory beloont goede werkgevers met dit keurmerk, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. Wij delen deze overtuiging. Misschien wel omdat samenwerking zo verankerd ligt in onze cultuur. Samenwerking levert nieuwe energie op, zodat je iedere keer weer grenzen kunnen verleggen. Het is een manier van werken waardoor je ontwikkelt, groeit en beter wordt bij iedere stap die je zet.


Mogen we je een keer bellen?

Wil jij een keer sparren met een geïnteresseerde gelijke? We zijn benieuwd naar je dromen en doelen. Laat je telefoonnummer achter en we bellen je graag terug.


Bekijk onze vacatures of lees meer over werken bij Visser & Visser.

Bekijk onze vacatures

Sluiten

Alert instellen

Vul je gegevens in en welk(e) vakgebied(en) je intresse hebt. Zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatst weet jij er van!

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("careerlevel") }}
{{ errors.first("disciplines[]") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Vind een vacature

Laat je inspireren

Door de ervaringen van onze collega's

Mocht je net als ik van eten houden, je hoeft niet met een lege maag naar huis na een dag werken. Ik maak een Malteser coffee voor je als je mijn collega wordt!

- Leonie Vermeulen, Relatiemanager

Onze organisatie is zeer attent. Er staat regelmatig een leuke of lekkere verrassing klaar. Een kaartje of schouderklopje; het is onderdeel van onze cultuur.

- Sander van Zalingen, Medewerker Finance & Control

Wij zijn een organisatie die niet alleen gedreven is om haar klanten verder te helpen, maar ook elkaar als collega’s. Als je dus op zoek bent naar een organisatie die jou wil laten groeien, ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan het samen aan!

- Anne-Ruth Overduin, Junior Consultant

Laat je inspireren

Wat je van ons wilt weten