Wat heb jij in je mars?

Welkom!

Hé, leuk dat je op deze pagina bent geland. Welkom!

Wist je dat Visser & Visser jou veel te bieden heeft? Vanuit de studieboeken willen wij je vast warm maken voor de accountancypraktijk. Je kunt het werkveld in, krijgt al snel je eigen verantwoordelijkheden en kunt tegelijkertijd verder met leren en ontwikkelen. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten liggen en zoeken we naar manieren om die zo goed mogelijk te benutten. Wat heb jij in je mars? Kom gewoon eens kijken en ontdek wat je aanspreekt en waar jouw ambities liggen! 

Neem contact op

 

Visser & Visser is een organisatie met veel disciplines en specialismen. Growteq is een onderdeel van Visser & Visser die zorgt voor de verbinding tussen IT en data. SQALE, wat ook onderdeel is van Visser & Visser,  ondersteunt organisaties met het maken van de juiste beslissingen op het gebied van de inrichting van de organisatie. Ook Arpentus is onderdeel van Visser & Visser, zij begleiden en adviseren klanten bij verkoop, fusie en overname.  Door de verschillenden disciplines en specialismen kun jij enorm veel van leren in de breedte. Ook als je al een Accountancy, fiscale of IT-opleiding volgt zijn er mogelijkheden om tegelijkertijd te werken bij Visser & Visser. Een snelle leerschool voor jou! Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, we nemen alle tijd en ruimte om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden. Wij betalen je opleiding die aansluit bij je werk en je kunt trainingen en cursussen volgen. Zo is er bijvoorbeeld voor iedere starter een startersprogramma en jaarlijks een facultatief opleidingsplan waar je vrijblijvend een aantal trainingen kan volgen. Leren en werken tegelijk dus, bij een bedrijf waar professionaliteit voorop staat.

Op deze pagina vertellen collega’s je over hoe zij het werken bij Visser & Visser ervaren. Ook vind je hier onze vacatures.

BEKIJK VACATURES  Lees blogs

 

Interesse in een meeloopstage of gastles? We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden! Stuur een e-mail naar: hr@visser-visser.nl.

Volg je ons al op social media? 

Introductiebijeenkomst 2023

Bekijk de film van onze introductiebijeenkomst en ontdek de sfeer onder onze collega's op hun eerste dag bij Visser & Visser!

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Heb je vragen of wil je graag in contact komen met één van onze HR-adviseurs, mail of bel ons!

Bekijk onze vacatures