) 'Tijdens mijn stage kreeg ik al mijn eerste klanten’ - Werken bij Visser & Visser
Blog

'Tijdens mijn stage kreeg ik al mijn eerste klanten’

Iris van den Dries werkt als Junior Cliëntadviseur bij Visser & Visser in Goes. Een relatief kleine vestiging waar ze al snel veel verantwoordelijkheid kreeg. Inmiddels werkt ze voornamelijk voor klanten in de advocatuur.

“Vestiging Goes is een relatief kleine vestiging, waardoor je snel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Als je die verantwoordelijkheid aankunt, krijg je ook de vrijheid om te doen wat je leuk vindt. Tijdens mijn studie bedrijfseconomie studeerde ik af bij Visser & Visser. Omdat er een collega wegging, mocht ik haar werkzaamheden oppakken. Zelfs tijdens mijn stage kreeg ik al mijn eerste klanten.”

 

Motivatie

Bij Iris zorgde die verantwoordelijkheid voor extra motivatie. “Je gaat nog meer je best doen en raakt meer betrokken bij je klanten. Sommige klanten spreek ik meerdere keren per week. Af en toe voel ik me meer een medewerker van het bedrijf van de klant waar ik werk, dan van Visser & Visser.” Een uitdagende klus voor Iris was het opstarten van een extra service voor advocaten. Sinds vorig jaar heeft Visser & Visser een nieuwe service voor het beheren en uitvoeren van het declaratieproces voor advocaten. Iris is daar vanaf het begin bij betrokken en krijgt daarin veel verantwoordelijkheid. “Dat doe ik nu inmiddels voor diverse klanten, ik vind het leuk dat ik daar zoveel vrijheid in krijg. Op die manier leer je zelf ook op onderzoek uit gaan en oplossingen te zoeken. Als het je lukt om het helemaal in de vingers te krijgen en klanten nog meer te ontzorgen geeft dat extra voldoening. De ene persoon heeft misschien meer behoefte aan begeleiding dan de andere, maar ik vind het erg fijn dat ik daarin de vrijheid krijg.”
Net als dat ze door kantoor gefaciliteerd wordt om haar klanten het beste te bieden. “Visser & Visser is een innovatieve club. Je kunt je klanten dienstverlening aanbieden die aansluit bij de wensen van de klant. Alles gaat digitaal en daar krijgen we van klanten veel positieve reacties op. Dat geeft zo’n kick, dat je je klanten blij kunt maken.”

 

Ontdekken wat bij je past

Sinds 2017 heeft Visser & Visser een Branchegroep Advocatuur. Iris kreeg langzaam steeds meer advocaten in haar klantenpakket. Leuke klanten om mee te werken, vindt Iris. “Advocaten zijn heel structureel en punctueel. Alles moet precies op tijd en slordigheidsfoutjes worden niet getolereerd. Ik vind het fijn om mee te werken, omdat ik zelf ook perfectionistisch ben. Het past goed bij mij.”
Visser & Visser geeft medewerkers de kans om hun kwaliteiten te ontdekken en gebruiken. “De samenstelpraktijk is zoveel breder dan enkel het samenstellen van jaarrekeningen. Je kunt zelf, samen met je mentor, ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en die zo goed mogelijk benutten. Kom gewoon en kijk wat je aanspreekt! Je leert pas waar je kwaliteiten liggen als je gaat werken.”

Bekijk onze vacatures of lees meer over werken bij Visser & Visser.