Junior

Hé starter,

We zijn benieuwd naar jou! Wat zijn jouw dromen en ambities?

Misschien zit je nog in de schoolbanken of je gaat net de arbeidsmarkt op. Wij willen je warm maken voor de praktijk. Bij Visser & Visser kun je het werkveld in, krijg je al snel je eigen verantwoordelijkheden en kun je tegelijkertijd verder met leren en ontwikkelen. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten liggen en zoeken we naar manieren om die zo goed mogelijk te benutten. Wat heb jij in je mars? Kom gewoon eens kijken en ontdek wat je aanspreekt en waar jouw ambities liggen! Samen zorgen we voor groei in jouw carrière, op iedere mogelijke manier. 

Wij zijn een organisatie met veel disciplines en specialismen. Daar kun jij enorm veel van leren in de breedte. Ook als je al een accountancy, fiscale of IT-opleiding volgt zijn er mogelijkheden om tegelijkertijd te werken bij Visser & Visser. Een snelle leerschool voor jou!

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, we nemen alle tijd en ruimte om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden. Wij betalen je opleiding die aansluit bij je werk en je kunt trainingen en cursussen volgen. Zo is er bijvoorbeeld voor iedere starter een startersprogramma en jaarlijks een facultatief opleidingsplan waar je vrijblijvend een aantal trainingen kan volgen. Leren en werken tegelijk dus, bij een organisatie waar professionaliteit voorop staat.

 

Bekijk onze vacatures of lees meer over werken bij Visser & Visser

Bekijk onze vacatures

Sluiten

Alert instellen

Vul je gegevens in en welk(e) vakgebied(en) je intresse hebt. Zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatst weet jij er van!

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("careerlevel") }}
{{ errors.first("disciplines[]") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Vind een vacature

Laat je inspireren

Door de ervaringen van onze collega's

Bij ons kun je flexibel werken en is je werk afwisselend, daarnaast merk je dat we een vooruitstrevend kantoor zijn. Dit maakt mijn werk uitdagend!

- John van der Sluijs, Financial Controller

De sfeer is hier informeel met veel ruimte om ‘jezelf’ te zijn in een sociaal veilige werkomgeving.

- Gerlien van der Wilt, Secretaresse

We zijn verkozen tot Beste zakelijke dienstverlener. Dat geeft een enorme boost en extra motivatie

- Christa Blonk, Aangifteadviseur

Mocht je net als ik van eten houden, je hoeft niet met een lege maag naar huis na een dag werken. Ik maak een Malteser coffee voor je als je mijn collega wordt!

- Leonie Vermeulen, Relatiemanager

We werken hier allemaal aan hetzelfde doel: onze klanten verder helpen

- Timo van Houdt, Adviseur Huisvesting & Facilitair

De werkdruk bij Audit is er, maar deadlines worden nooit zo strak gezet dat alles door je werk wordt ingenomen. Fijn dat daar oog voor is!

- Mark de Jong, Manager Audit

Laat je inspireren

Wat je van ons wilt weten