BEGELEIDING EN ADVIES BIJ VERKOOP, FUSIE EN OVERNAME

Arpentus

Arpentus Corporate Finance, gelieerd aan Visser & Visser, ondersteunt ondernemers bij verkoop en aankoop van een onderneming. Dat is altijd maatwerk, want geen twee ondernemingen lijken op elkaar. Iedere transactie is daardoor een uniek proces. Van waardering, prijsvorming en financiering tot het actief zoeken van kopers. Dit alles vanuit een solide analyse van de onderneming of ondernemingen. We werken projectmatig, waardoor er vaak meerdere opdrachten tegelijkertijd lopen. Voor een optimaal resultaat voor de klant is het belangrijk om naast de financiële aspecten ook voldoende oog te hebben voor de menselijke en emotionele kant van de zaak. Voor jou betekent dat dat je in een enerverend en soms onvoorspelbaar proces een wezenlijke bijdrage levert aan het succes van onze opdrachtgevers.

“Ons werk is niet te vatten in standaard werkprocessen, wij worden juist iedere dag uitgedaagd om voor elke unieke situatie de best passende oplossing te vinden.”

Remco Koudijs, Partner


Visie

Veel ondernemers verkopen hun onderneming maar één keer. Het is daardoor vaak een onbekend proces. Aan de andere kant zijn er ondernemers die willen groeien door middel van het aankopen van een onderneming en ook voor hen is dat geen dagelijks werk. In die dynamiek bevinden zich kansen om kopers en verkopers te verbinden. We grijpen deze kansen voor onze klanten en staan hen gedurende het hele proces bij.