Van cijfers maken wij advies

Accountancy

Als accountants bij Visser & Visser weten we alles van financiële wet- en regelgeving, maar ook van onze klanten: mkb-ondernemers in vooral bouw, handel, retail en dienstverlening met tien tot vijftig medewerkers. In de rol van relatiemanager of cliëntadviseur zorgen we voor een feilloze ondersteuning van de bedrijfsvoering en bieden een deskundig oor en helpende hand bij de vele vragen die op ondernemers afkomen. Van operationeel tot meerjaren-strategisch en ondersteund door klantgerichte teams van assistenten en junior cliëntenadviseurs. Innovatief inspelend op ontwikkelingen zorgen we dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefste doen: ondernemen. Voor jou betekent dat werken in een loyaal team aan een brede en afwisselende portefeuille, waarbij jouw ambitie en het faciliteren van jouw groei centraal staan.

 

“We kijken goed naar ieders competenties: ben je meer van cijfers, regels en toetsen, of een echte relatiebouwer? Voor beide hebben we ruimte.”

Jaco Slingerland, Partner en accountant

Visie

Door digitalisering verschuift het accent in het accountancyvak van achteraf cijfers toetsen naar proactief de klant adviseren. De dynamiek van economische ontwikkelingen vraagt om een steeds kortere informatie- en feedbackcyclus. Daarom maken we gebruik van innovatieve technieken, zoals de koppeling van administratieve en andere systemen en het gebruik van data dashboards. Kennis van de klant en zijn omgeving is de andere pijler waarmee we onze rol als betrouwbare bedrijfsadviseur waarmaken.

Bekijk onze vacatures

In het vakgebied Accountancy.

Laat je inspireren

Lees meer over onze werkwijze, kennis en bedrijfscultuur.