ADVIES MAKEN VAN CIJFERS

Accountancy

Bij Visser & Visser treden we op als meer dan alleen accountants. We zijn vertrouwde partners en adviseurs. Of je nu een specialist bent die het liefst heel de dag met inhoud bezig is, of een adviseur met een talent voor relaties en strategie, er is een plek voor jou bij ons. In de rol van specialist, relatiemanager of cliëntadviseur zorgen we voor een feilloze ondersteuning van de bedrijfsvoering en bieden een deskundig oor en helpende hand bij de vele vragen die op ondernemers afkomen. Van operationeel tot meerjaren-strategisch en ondersteund door klantgerichte teams van assistenten en junior cliëntadviseurs.

“We kijken goed naar ieders competenties: ben je meer van cijfers, regels en toetsen, of een echte relatiebouwer? Voor beide hebben we ruimte.”

Jaco Slingerland, Partner

Samenwerken in de breedte

Bij Visser & Visser staat brede advisering centraal. Onze organisatie kijkt verder dan de cijfers. We zijn dagelijks bezig om onze klant op de best mogelijke manier verder te helpen. Daarvoor maken we gebruik van alle specialismes en expertise die we in huis hebben. En die expertise is heel breed bij Visser & Visser. Natuurlijk doen we alles wat een accountantskantoor doet, zoals de jaarrekening, de controle, fiscaal advies en salarisadministratie. Maar we doen meer. We ontzorgen ondernemers bij alle vragen waar ze in hun ondernemerschap mee te maken krijgen. Dit maakt niet alleen de ervaring voor de klant aangenamer, maar het creëert ook een dynamische en stimulerende werkomgeving voor het team waarin je werkt.

 

 

Bekijk onze vacatures

In het vakgebied Accountancy.

Vooruit kijken

Innovatief inspelend op ontwikkelingen zorgen we dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefste doen: ondernemen. Door digitalisering verschuift het accent in het accountancyvak van achteraf cijfers toetsen naar proactief de klant adviseren. Daarom maken we gebruik van innovatieve technieken, zoals de koppeling van administratieve en andere systemen en het gebruik van datadashboards en tools. Door gebruik te maken van beschikbare IT-tools zijn wij in staat om een ondernemer realtime inzicht te bieden. We kijken niet terug, wij kijken vooruit. En we staan ervoor open om onze praktijk verder te ontwikkelen, iets waaraan jij een bijdrage kunt leveren.