-

Branchegroep Agro

Visser & Visser heeft een branchegroep speciaal voor ondernemers actief in de agrarische sector. Branchegroep Agro bestaat uit landbouwkundige ingenieurs, accountants, fiscalisten en ICT'ers. We ondersteunen zowel de primaire agrarische ondernemer als de toeleveranciers van de agrarische sector. Door onze ervaring snappen we hoe deze business werkt. Het is een kapitaalintensieve sector die gekenmerkt wordt door hoge investeringen met ondernemingen die vaak al generaties lang in de familie zijn. Daar houden wij rekening mee. We spreken de taal van de ondernemer en adviseren onder andere over strategievorming, financieringen, samenwerkingsverbanden, bedrijfsoverdrachten, herstructureringen en fiscale optimalisatie bedrijfsresultaat. Bij al deze vraagstukken kunnen onze klanten rekenen op aandacht en een professioneel advies. Voor jou betekent dat dat je niet alleen maar je kennis inzet, maar ook begrip en inlevingsvermogen hebt. Dat is de beste combinatie voor een kwalitatief hoogwaardig advies!

“De mensen die onderdeel zijn van het team hebben stuk voor stuk veel affiniteit met de agrarische sector. Het zijn professionals die echt een gesprekspartner voor de agrarische ondernemer kunnen zijn”

Martijn van Vianen, Accountant

 

Visie

IT en data staan hoog op de agenda van agrariërs en toeleveranciers. Tegelijkertijd brengt deze groep vaak nog een map met facturen bij hun accountant. Wij kunnen die papierstroom digitaliseren via onze boekhoudsoftware. Door gebruik te maken van beschikbare IT-tools zijn wij in staat om een ondernemer realtime inzicht te bieden. De ondernemer krijgt zodoende niet alleen achteraf inzicht in zijn of haar data vanuit de jaarrekening, maar elk kwartaal, of desgewenst zelfs elke maand.