TOTALE ONTZORGING VAN DE ZORGONDERNEMER

Branchegroep Zorg

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

De Branchegroep Zorg is een interdisciplinair team binnen Visser & Visser en bedient de klanten in de zorg van alle vestigingen. Ons uitgangspunt is dat ondernemers in de zorg zelf ook de beste zorg verdienen. Naast ondernemers in de eerste- en tweedelijnszorg richt de Branchegroep zich ook op de bredere zorgsector, van tandarts tot zorginstelling dus. Wij hebben ervaring met tal van zorgorganisaties en de daarbij behorende governance- en verslaggevingsvraagstukken.

“Onze Branchegroep Zorg is een enthousiast team met een focus op de versterking van interdisciplinaire samenwerking binnen het geheel van de organisatie.”

Harro de Haan, Partner en director Accountancy en Zorg

 

We verzorgen de accountantscontrole van de jaarrekening, sparren over samenwerkingsverbanden, begeleiden bij de opzet van gezondheidscentra en fiscale zaken én we denken mee over de toekomst. Herstructurering en fusie- en verandertrajecten bijvoorbeeld. Een groot netwerk met verschillende spelers zoals brancheverenigingen, projectontwikkelaars, leveranciers, factoringmaatschappijen en banken, bieden genoeg uitdaging in ons werk. Daarnaast zijn we lid van de SRA Branche Expertgroep Medisch en Controle in de Zorg. We zijn regelmatig aanwezig tijdens webinars en bijeenkomsten van zorgspecialisten en serieuze gesprekpartner in het zorglandschap.