Beste zakelijke dienstverlener én World-class Workplace

Daar wil je dus werken!

Het gaat niet alleen om wat we doen, maar vooral om hoe we het doen. Onze kernwaarden liggen daaraan ten grondslag. We streven ernaar om innovatief, klantgericht en oplossingsgericht te werken en dat doen we op een gemotiveerde, menselijke en behulpzame manier. Met elkaar en met onze klanten. Daarom zijn we blij dat we beste zakelijke dienstverlener zijn geworden én ook dit jaar het label World-class Workplace verdiend hebben. Samen komen we verder!

 

Beste zakelijke dienstverlener

Visser & Visser is door Sprout/MT1000 verkozen tot beste zakelijke dienstverlener 2021 in de categorie accountancy én in de categorie fiscale dienstverlening. Dat maakt ons best een beetje trots. Op onszelf, maar vooral op onze collega’s! Beste zakelijke dienstverlener word je namelijk niet in je eentje. Dat wordt mogelijk gemaakt door de mensen met wie we samenwerken, onze klanten én onze collega’s. Samen bereiken we meer!

World-class Workplace

In 2022 mag Visser & Visser ook het label World-class Workplace 2022 dragen. Dit label wordt door Effectory toegekend aan organisaties die hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.

Effectory begon 15 jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. Visser & Visser deelt deze overtuiging. Misschien wel omdat samenwerking zo verankerd ligt in onze cultuur. Samenwerking levert nieuwe energie op, zodat je organisatie en medewerkers iedere keer weer grenzen kunnen verleggen. Het is een manier van werken waardoor je ontwikkelt, groeit en beter wordt bij iedere stap die je zet.

Werken bij de beste zakelijk dienstverlener en een World-class Workplace organisatie?

Bekijk onze vacatures en solliciteer

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Over World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Visser & Visser mocht het keurmerk voor de derde keer op rij in vier jaar tijd ontvangen. Hét bewijs is dat je bij een goede werkgever terecht komt.

Bekijk onze vacatures

Over MT1000

MT1000 is een speciale jaarlijkse uitgave van MT/Sprout, waarin de beste zakelijke dienstverleners in Nederland worden verkozen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation. Hierbij worden 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd en vervolgens wordt er een panel van zakelijke beslissers uitgenodigd om hun ervaringen te delen over de bedrijven waar zij in de afgelopen drie jaar zakelijk contact mee hadden. Die ervaringen vormen de basis voor de MT1000-lijst. Visser & Visser is dit jaar uitgeroepen tot de beste zakelijke dienstverlener in maar liefst twee categorieën van MT1000: accountancy en fiscaal advies!

Lees hier meer

Mocht je net als ik van eten houden, je hoeft niet met een lege maag naar huis na een dag werken. Ik maak een Malteser coffee voor je als je mijn collega wordt!

- Leonie Vermeulen, Relatiemanager

Bij ons kun je flexibel werken en is je werk afwisselend, daarnaast merk je dat we een vooruitstrevend kantoor zijn. Dit maakt mijn werk uitdagend!

- John van der Sluijs, Financial Controller

Bij ons doet iedere medewerker ertoe! Een goede werk-privébalans is haalbaar binnen ons bedrijf.

- Tina Tsang-Fong, IT Auditor

Iedereen is een klein beetje ondernemer in deze organisatie en met elkaar zijn we de onderneming.

- Hans Silfhout, Senior Consultant

Als young professional vind ik het belangrijk om te werken voor een organisatie met visie en ruimte om te groeien. Die visie en ruimte krijg ik hier!

- Manuel de Jong, Junior Belastingadviseur

Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook wordt er goed gekeken naar nieuwe ontwikkelingen of ideeën die binnen het vakgebied gebruikt of verwerkt kunnen worden.

- Bartjan Boer, Lead .Net developer.

Met enthousiasme doe ik dagelijks mijn werk, de veelzijdigheid van het vak heeft mij op een positieve manier verrast.

- Arie op den Brouw, Senior Salarisadviseur

Wij zijn een organisatie die niet alleen gedreven is om haar klanten verder te helpen, maar ook elkaar als collega’s. Als je dus op zoek bent naar een organisatie die jou wil laten groeien, ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan het samen aan!

- Anne-Ruth Overduin, Junior Consultant

Vanaf dag 1 heb je het gevoel dat je welkom bent! Je wordt gelijk gewaardeerd om wie je bent en dat geeft een goed gevoel!

- Jochem Niemantsverdriet, Coördinator Salaris en HR

Je mening telt, er wordt naar je geluisterd.

- Simon Besseling, Junior IT Engineer

Onze organisatie is zeer attent. Er staat regelmatig een leuke of lekkere verrassing klaar. Een kaartje of schouderklopje; het is onderdeel van onze cultuur.

- Sander van Zalingen, Medewerker Finance & Control

Groei is een onderdeel van onze cultuur. We groeien als kantoor in aantallen, maar we trekken ook medewerkers aan die zelf willen groeien.

- Marjolein den Hartog, Senior Adviseur HRM

Na 4 jaar in de audit heb ik 2,5 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Visser & Visser had echter zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik nu weer terug ben op het oude nest. Met een nieuwe missie: het uitbouwen van de tak International Business.

- Erik Bakker, Senior Adviseur

Ook buiten het werk om voel je de samenhorigheid in het team. Focussen op leuke dingen doen en oog hebben voor de persoonlijke situatie van je collega’s

- Johan Bremmer, Senior Belastingadviseur

De werkdruk bij Audit is er, maar deadlines worden nooit zo strak gezet dat alles door je werk wordt ingenomen. Fijn dat daar oog voor is!

- Mark de Jong, Manager Audit

Als team bedenken we ideeën om data-analyse toe te passen in de controlepraktijk. Samen gaan we op zoek naar hoe we het werk efficiënter kunnen maken. Werk dat vaak voorkomt, willen we standaardiseren met geautomatiseerde analyses.

- Jonathan Markestein , Manager Audit

We werken hier allemaal aan hetzelfde doel: onze klanten verder helpen

- Timo van Houdt, Adviseur Huisvesting & Facilitair

Ons team bestaat uit experts op elk deel van het Salesforce ecosysteem. Onze nauwe samenwerking maakt het werk boeiend en zorgt dat er vaart in projecten zit. De veelzijdigheid aan klanten die we bedienen maakt mijn week lekker afwisselend.

- Jaap Scheper, Salesforce Ontwikkelaar

Doordat onze dienstverlening zo breed is, heb je de mogelijkheid om datgene waar je goed in bent binnen het bedrijf te benutten.

- Robert Jan Quist, Medior IT Engineer

Het zit in ons DNA om de beste oplossing te zoeken voor de klant

- Wajid Hassan, Belastingadviseur / Tax Advisor

De mensen die onderdeel zijn van het team hebben stuk voor stuk veel affiniteit met de agrarische sector. Het zijn professionals die echt een gesprekspartner voor de agrarische ondernemer kunnen zijn

- Martijn van Vianen, Accountant

We zijn verkozen tot Beste zakelijke dienstverlener. Dat geeft een enorme boost en extra motivatie

- Christa Blonk, Aangifteadviseur

Mijn werk draait niet om cijfers, maar om mensen. Samen met de klant ontdekken hoe we kunnen ontwikkelen

- Kees Hoek, Accountant

Je spendeert veel tijd op je werk, dus ik wil een prettige, vertrouwde plek creëren voor collega’s. Dan heb je meer skills nodig dan alleen maar vaktechniek. Privé en zakelijk lopen nu eenmaal door elkaar heen.

- Lukas Coenraats, Manager Belastingadviseur

Hier wil je dus werken!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Wil jij werken bij de beste zakelijke dienstverlener? En ben je op zoek naar een organisatie waar je kunt groeien en ontwikkelen?

Bekijk onze vacatures