Beste zakelijke dienstverlener Accountancy & Fiscaal advies

Daar wil je dus werken!

Visser & Visser is door Sprout/MT1000 verkozen tot beste zakelijke dienstverlener 2021 in de categorie accountancy én in de categorie fiscale dienstverlening.

Dat maakt ons best een beetje trots

Op onszelf, maar vooral op onze collega’s! Beste zakelijke dienstverlener word je namelijk niet in je eentje. Dat wordt mogelijk gemaakt door de mensen met wie we samenwerken, onze klanten én onze collega’s. Samen werken we allemaal aan hetzelfde doel: onze klanten verder helpen! En nu gaan we niet naast onze schoenen lopen hoor. We blijven wie we waren, we blijven doen wat we deden en we blijven ernaar streven om dat samen iedere dag een beetje beter te doen. Want samen bereiken we meer.

Werken bij de beste zakelijk dienstverlener?

Bekijk onze vacatures en solliciteer

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd. Keuze aanpassen

Over MT1000

MT1000 is een speciale jaarlijkse uitgave van MT/Sprout, waarin de beste zakelijke dienstverleners in Nederland worden verkozen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation. Hierbij worden 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd en vervolgens wordt er een panel van zakelijke beslissers uitgenodigd om hun ervaringen te delen over de bedrijven waar zij in de afgelopen drie jaar zakelijk contact mee hadden. Die ervaringen vormen de basis voor de MT1000-lijst. Visser & Visser is dit jaar uitgeroepen tot de beste zakelijke dienstverlener in maar liefst twee categorieën van MT1000: accountancy en fiscaal advies!

Lees hier meer

Alleen ga je sneller...

... maar samen kom je verder. Alles wat we bij Visser & Visser doen, doen we samen. Samen met onze opdrachtgevers en samen met onze specialisten. Het is een manier van werken die verankerd is in onze cultuur.

En die cultuur hebben we omschreven in zes belangrijke waarden die voor ons aan de basis staan van die samenwerking. Zo zullen we er bij Visser & Visser altijd voor zorgen dat we professioneel en behulpzaam zijn. We denken en werken oplossingsgericht en innovatief en we zijn gemotiveerd om het beste uit ons talent en onze expertise te halen. En daarbij zullen we er altijd voor zorgen dat we onze opdrachtgevers menselijk benaderen, want samenwerken gaat altijd over mensen.

Dát is de cultuur die je bij Visser & Visser kunt verwachten en dát is de manier waarop we werken: samen! Ook werken bij Visser & Visser?

Bekijk onze vacatures

De sfeer is hier informeel met veel ruimte om ‘jezelf’ te zijn in een sociaal veilige werkomgeving.

- Gerlien van der Wilt, Secretaresse

Mocht je net als ik van eten houden, je hoeft niet met een lege maag naar huis na een dag werken. Ik maak een Malteser coffee voor je als je mijn collega wordt!

- Leonie Vermeulen, Relatiemanager

Bij ons kun je flexibel werken en is je werk afwisselend, daarnaast merk je dat we een vooruitstrevend kantoor zijn. Dit maakt mijn werk uitdagend!

- John van der Sluijs, Medewerker Finance & Control

Bij ons word je maximaal uitgedaagd om te groeien, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van relatiemanagement.

- Wouter Verduijn, Junior Relatiemanager

Bij ons doet iedere medewerker ertoe! Een goede werk-privébalans is haalbaar binnen ons bedrijf.

- Tina Tsang-Fong, IT Auditor

Iedereen is een klein beetje ondernemer in deze organisatie en met elkaar zijn we de onderneming.

- Hans Silfhout, Senior Consultant

Er is een open en ongedwongen sfeer.

- Kees Boer, Junior Manager Audit

Als young professional vind ik het belangrijk om te werken voor een organisatie met visie en ruimte om te groeien. Die visie en ruimte krijg ik hier!

- Manuel de Jong, Junior Belastingadviseur

De verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie en dat biedt mij alle ruimte om mijzelf verder te ontwikkelen.

- Karel de Korte, Belastingadviseur

Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook wordt er goed gekeken naar nieuwe ontwikkelingen of ideeën die binnen het vakgebied gebruikt of verwerkt kunnen worden.

- Bartjan Boer, Lead .Net developer.

Met enthousiasme doe ik dagelijks mijn werk, de veelzijdigheid van het vak heeft mij op een positieve manier verrast.

- Arie op den Brouw, Senior Salarisadviseur

Wij zijn een organisatie die niet alleen gedreven is om haar klanten verder te helpen, maar ook elkaar als collega’s. Als je dus op zoek bent naar een organisatie die jou wil laten groeien, ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan het samen aan!

- Anne-Ruth Overduin, Junior Consultant

Vanaf dag 1 heb je het gevoel dat je welkom bent! Je wordt gelijk gewaardeerd om wie je bent en dat geeft een goed gevoel!

- Jochem Niemantsverdriet, Coördinator Salaris en HR

Je mening telt, er wordt naar je geluisterd.

- Simon Besseling, Junior IT Engineer

Onze organisatie is zeer attent. Er staat regelmatig een leuke of lekkere verrassing klaar. Een kaartje of schouderklopje; het is onderdeel van onze cultuur.

- Sander van Zalingen, Medewerker Finance & Control

Groei is een onderdeel van onze cultuur. We groeien als kantoor in aantallen, maar we trekken ook medewerkers aan die zelf willen groeien.

- Marjolein den Hartog, Senior Adviseur HRM

Na 4 jaar in de audit heb ik 2,5 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Visser & Visser had echter zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik nu weer terug ben op het oude nest. Met een nieuwe missie: het uitbouwen van de tak International Business.

- Erik Bakker, Relationship Manager International Business

Ook buiten het werk om voel je de samenhorigheid in het team. Focussen op leuke dingen doen en oog hebben voor de persoonlijke situatie van je collega’s

- Johan Bremmer, Senior Belastingadviseur

De werkdruk bij Audit is er, maar deadlines worden nooit zo strak gezet dat alles door je werk wordt ingenomen. Fijn dat daar oog voor is!

- Mark de Jong, Manager Audit

We werken hier allemaal aan hetzelfde doel: onze klanten verder helpen

- Timo van Houdt, Commercieel Projectmanager

Ons team bestaat uit experts op elk deel van het Salesforce ecosysteem. Onze nauwe samenwerking maakt het werk boeiend en zorgt dat er vaart in projecten zit. De veelzijdigheid aan klanten die we bedienen maakt mijn week lekker afwisselend.

- Jaap Scheper, Salesforce Ontwikkelaar

Doordat onze dienstverlening zo breed is, heb je de mogelijkheid om datgene waar je goed in bent binnen het bedrijf te benutten.

- Robert Jan Quist, Medior IT Engineer

Het zit in ons DNA om de beste oplossing te zoeken voor de klant

- Wajid Hassan, Belastingadviseur / Tax Advisor

We zijn verkozen tot Beste zakelijke dienstverlener. Dat geeft een enorme boost en extra motivatie

- Christa Blonk, Aangifteadviseur

Mijn werk draait niet om cijfers, maar om mensen. Samen met de klant ontdekken hoe we kunnen ontwikkelen

- Kees Hoek, Accountant

Hier wil je dus werken!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Wil jij werken bij de beste zakelijke dienstverlener?

Bekijk onze vacatures