DS People

“Kees sluit als accountant naadloos aan bij ons familiebedrijf”

Piet van den Doel is eigenaar van uitzendbureau DS People op Goeree-Overflakkee. Het bureau is voornamelijk actief in de metaalbewerking, logistiek, productie en de agrarische sector. Elke dag wordt hard gewerkt om de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer te vinden. Ook met Visser & Visser is er een duidelijke match. Samen bereiken we meer!

“Ik ben in 2005 voor mezelf begonnen, maar zit al mijn hele leven in het uitzenden van personeel ”, vertelt Piet. “Dat begon in de agrarische sector, inmiddels zijn we met DS People gespecialiseerd in het werven van personeel voor de agrarische, metaal, administratief en (food)productie vacatures. Door onze ervaring hebben we een grote database aan kandidaten opgebouwd en hebben we veel ervaring in het screenen en selecteren van deze kandidaten. Zo kunnen we heel snel de perfecte match voor organisaties vinden.”

Uitdaging

Anderhalf jaar geleden trad Kees van den Doel, zoon van Piet, toe tot het bedrijf. Hij heeft een achtergrond in de zorg, maar zocht meer uitdaging. Kees: “Ik kwam in een warm bad terecht. Het was ook een zoektocht hoe die samenwerking met mijn vader zou verlopen, maar ik kan met zekerheid zeggen dat de relatie met mijn vader er alleen maar door is versterkt. Ik vind het mooi dat ik in dit vak nog steeds met mensen bezig ben. Het persoonlijke contact staat bij DS People hoog in het vaandel. Iedereen op kantoor en met wie we samenwerken in onderdeel van onze familie.”

In het pand prijken de certificaten aan de muur. “Dat is voor ons de enige manier waarop we onze kwaliteit kunnen bewijzen. We zijn SNA ( NEN 4400-1), SNF, PAY-OK,VCU gecertificeerd en tevens NBBU lid. Vier keer per jaar krijgt ons bedrijf een audit, en worden we getoetst op belastingtechnisch, loontechnisch en afdrachttechnisch vlak. We hebben onze accountant nodig om dat goed te doen. Visser & Visser is daarin onze rechterhand.”

Wisselwerking

Dit jaar kwam Kees in contact met Kees Hoek, Cliëntadviseur bij Visser & Visser via netwerkorganisatie BNI (Business Network International). “Ik sloot me daarbij aan om mezelf te ontwikkelen en van mede-ondernemers te leren. Ik kwam Kees Hoek tegen en het klikte meteen.”
Piet vult aan: “Het gevoel met je accountant moet goed zijn, je moet alles tegen elkaar kunnen zeggen. Ook als er dingen niet goed gaan of niet kunnen. Als je op een respectvolle manier eerlijk naar elkaar kan zijn, is dat alleen maar heel goed. Die wisselwerking is er met Kees. Hij sluit naadloos aan bij ons familiebedrijf.”