Medior

Hé professional,

Je eerste jaren werkervaring heb jij inmiddels achter de rug. Je hebt ontdekt waar jouw kwaliteiten liggen, maar je bent nog niet uitgeleerd. Er zijn nog meer dromen die je wilt najagen. En dat snappen wij. Wij staan ervoor open om jouw dromen samen in de praktijk te brengen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groeimogelijkheden, uitdaging op vakinhoudelijk gebied of een betere balans tussen werk en privé.

Wij zijn een organisatie met veel disciplines en specialismen. Door onze brede dienstverlening kunnen we klanten van een compleet advies voorzien én kun jij je ontwikkelen in de breedte. Daarin krijg je van ons de vrijheid. Het is aan jou om te bepalen welke richting je op wilt. Wil je voor een bepaald type organisatie werken, heb je een voorliefde voor IT of wil je je persoonlijke skills verbeteren? De keuze is aan jou!

 

BEKIJK ONZE VACATURES of lees meer over werken bij Visser & Visser

Bekijk onze vacatures

Sluiten

Alert instellen

Vul je gegevens in en welk(e) vakgebied(en) je intresse hebt. Zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatst weet jij er van!

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("careerlevel") }}
{{ errors.first("disciplines[]") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Vind een vacature

Laat je inspireren

Door de ervaringen van onze collega's

Ook buiten het werk om voel je de samenhorigheid in het team. Focussen op leuke dingen doen en oog hebben voor de persoonlijke situatie van je collega’s

- Johan Bremmer, Senior Belastingadviseur

Doordat onze dienstverlening zo breed is, heb je de mogelijkheid om datgene waar je goed in bent binnen het bedrijf te benutten.

- Robert Jan Quist, Medior IT Engineer

Bij ons doet iedere medewerker ertoe! Een goede werk-privébalans is haalbaar binnen ons bedrijf.

- Tina Tsang-Fong, IT Auditor

Als young professional vind ik het belangrijk om te werken voor een organisatie met visie en ruimte om te groeien. Die visie en ruimte krijg ik hier!

- Manuel de Jong, Junior Belastingadviseur