) Trots! Beste Werkgever in de financiële sector - Werken bij Visser & Visser
Blog

Trots! Beste Werkgever in de financiële sector

In samenwerking met Effectory startte Visser & Visser vorig jaar een medewerkersonderzoek. Als je vooruit wilt met je organisatie is de feedback van je eigen medewerkers onmisbaar. Zij weten als geen ander wat er beter, sneller en klantgerichter kan. Afgelopen maand kwamen de resultaten op tafel met een mooie beloning: Beste Werkgever in de financiële dienstverlening!

 

In gesprek

Dat zegt iets over de cultuur bij Visser & Visser. Organisaties met het Beste Werkgevers Keurmerk worden door
hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Dat betekent goed voor je medewerkers zorgen en ze serieus nemen. Het resultaat? Tevreden, bevlogen én betrokken medewerkers.

Waarom is zo'n onderzoek belangrijk? Visser & Visser gelooft in het idee dat je verder komt als je het gesprek op gang brengt. Op deze manier krijgen we inzicht in belangrijke thema's voor medewerkers en Visser & Visser als werkgever. Thema's die in het onderzoek behandeld werden zijn bevlogenheid, betrokkenheid, werksfeer, werkgeverschap en sociale veiligheid. 

 

Trotspunten

Het medewerkersonderzoek brengt de trotspunten van Visser & Visser aan het licht. Medewerkers zijn trots op het contact met directe collega’s en de waardering die er is voor medewerkers. “Onze organisatie is zeer attent. Er staat regelmatig een leuke of lekkere verrassing klaar. Een kaartje of schouderklopje; het is onderdeel van onze cultuur”, vertelt Sander van Zalingen, medewerker Finance & Control. Trots zijn medewerkers ook op de culturele waarden die centraal staan in de organisatie en de mogelijkheden die Visser & Visser biedt om jezelf te ontwikkelen. Volgens belastingadviseur Johan Bremmer zijn de mogelijkheden eindeloos: “Wij zijn een organisatie die nadrukkelijk de ruimte geeft om jezelf optimaal te ontwikkelen. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Met deze combi geeft Visser & Visser de werknemers de ‘limit’ van presteren feitelijk in eigen hand!”