) De werkdag van Leonie Vermeulen - Werken bij Visser & Visser
Blog

De werkdag van Leonie Vermeulen

Leonie is Junior Relatiemanager op onze vestiging Gorinchem en geeft een kijkje in haar werkdag.

Ik neem je mee in het leven van een werknemer van Visser & Visser Gorinchem… En zal je versteld doen staan hoe leuk werken op een accountantskantoor is!

First thing to know: onze vestiging in Gorinchem is goed beveiligd. Je komt niet zomaar binnen. Eerst door de poort, waarna ik mijn auto parkeer. Dan met tag het pand binnen. Als goed voornemen voor 2018 heb ik dat ik vaker de trap neem. Als ik geen hakken draag dan… Vandaag ‘platte’ schoenen, dus no excuses, naar de 3e verdieping met de trap! Boven sta ik even stil om bij te komen, want hijgend ‘goedemorgen’ zeggen vind ik niet charmant. Na een rondje goedemorgen gezegd te hebben, strijk ik neer op een geheel willekeurige plek. Nou ja, geheel willekeurig… Je hebt toch altijd wel je favoriete plek. We werken met flexplekken en dat maakt het leuk en afwisselend! Gezien de clean desk policy die hierdoor automatisch van kracht is, word ik gedwongen elke dag op te ruimen. Ik kan je vertellen, dat is goed voor mij. Maar goed, aan het werk! Ik zit vandaag tegenover Patrick. Wij zijn van het slag mensen die ons goed kunnen concentreren, terwijl we ondertussen veel lol hebben. Ik rond een aantal jaarrekeningen af die ik recent besproken heb met onze klant. De uitkomsten van die bespreking leg ik vast in een gespreksverslag. Verder is de btw-maand begonnen, dus probeer ik de collega’s die aan de slag zijn voor klanten uit mijn ‘portefeuille’ zoveel mogelijk te begeleiden om te komen tot een juiste aangifte.

De tijd vliegt! Het is alweer pauze. We besluiten ingrediënten te halen om Malteser coffee mee te maken. Lekker eten en drinken houden we wel van hier. Wat nemen we mee? Karamelsaus, Maltesers en slagroom. We doen wat karamel in een groot glas, dan de koffie, slagroom, gecrushte Maltesers en nog wat karamelsaus. Smullen!

Werkdag Leonie Vermeulen

Het is tijd voor het salesteamoverleg. Met de relatiemanagers denken we na over hoe we onze klanten in 2018 nóg beter kunnen bedienen. Welke beurzen en andere activiteiten staan op de planning dit jaar? Na het overleg lees en beantwoord ik mailtjes van klanten die ondertussen zijn binnengekomen. Ik bel een klant om te informeren naar de laatste ontwikkelingen in het bedrijf en zet naar aanleiding daarvan nog wat acties uit om de klant van het juiste advies te kunnen voorzien. Het einde van de middag nadert. Tijd om op te ruimen, want voor vanavond staat een bijeenkomst van een ondernemersvereniging op de planning. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te horen wat er leeft bij de ondernemers in de regio. Visser & Visser geeft mij de ruimte om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Zo sta ik écht in mijn kracht!

Oh ja, dat goede voornemen... Hup, met de trap weer naar beneden en tot morgen!