) Robert van Noorden en Hans Everse: in 5 vragen - Werken bij Visser & Visser
Blog

Robert van Noorden en Hans Everse: in 5 vragen

Hans Everse is vestigingsleider bij Visser & Visser in Goes. In dit interview stelt hij 5 vragen aan zijn collega Robert van Noorden.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben assistent-accountant. Deze functie houdt in dat ik me enerzijds bezighoud met het samenstellen van jaarrekeningen en anderzijds administratieve (online) diensten verricht voor cliënten in de ruimste zin van het woord.

Wat heb je gedaan of gestudeerd voordat je bij Visser & Visser kwam werken?

Voordat ik bij V&V kwam werken heb ik de vooropleiding bedrijfsadministratie/MBA gevolgd op het MBO. In mijn vrije tijd werkte ik destijds als logistiek medewerker bij een visgroothandel. Momenteel volg ik de HBO studie accountancy in deeltijd en werk ik vier dagen per week bij Visser & Visser.

Waar krijg je energie van?

Voor mijn functie zit ik regelmatig op locatie bij ondernemers. Dit vind ik erg leuk, omdat je daardoor veel persoonlijk contact met de ondernemer hebt. Op locatie bij de ondernemer zie je ook beter wat er speelt in de onderneming.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik bij een vooruitstrevend kantoor werk, waarin ik volop uitdagingen heb om mezelf verder te ontwikkelen.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt bij Visser & Visser?

Jaarlijks staan we met team Goes op de Contacta-beurs in de Zeelandhallen. Dit vind ik altijd erg leuk, omdat je op de beurs veel relaties ontmoet, waarmee interessante gesprekken gevoerd worden. Hierdoor is het ook mogelijk om je netwerk verder uit te breiden.
 

Wil je ook werken bij Visser & Visser in Goes? Bekijk dan hier de vacatures.