) Dirk Verheul en Arjen Faasse: in 5 vragen - Werken bij Visser & Visser
Blog

Dirk Verheul en Arjen Faasse: in 5 vragen

Arjen Faasse werkt als assistent-accountant bij Visser & Visser in Goes. In dit interview stelt hij 5 vragen aan zijn collega Dirk Verheul. Wat vind je leuk aan dit vak?

Het omgaan met cijfers heb ik altijd al leuk gevonden. Met name omdat ik in een ondernemersfamilie ben opgegroeid en in praktijk heb gezien hoe belangrijk het is om juiste en tijdige cijfers te krijgen. Vervolgens kun je met deze informatie je cliënt optimaal adviseren, zowel fiscaal als bedrijfseconomisch.Welk beroep zou je leuk vinden voor één dag?

Timmerman. Twee jaar geleden heb ik een dakkapel geplaatst op m’n huis, samen met een vakman. Het was zo mooi om te zien dat je fysiek iets aan het bouwen bent. In ons werk bouw je ook mee aan de toekomst van de onderneming, maar dat is minder zichtbaar.Waar krijg je energie van?

Enerzijds het werken in de regio Goes om samen met collega’s deze vestiging verder uit te breiden. Anderzijds ben ik vanuit de branchegroep advocatuur ook kantoorbreed actief voor Visser & Visser. De groep is vorig jaar opgericht. Hierdoor heb ik contact met allerlei advocaten, collega’s van andere vestigingen, softwareleveranciers en andere betrokken partijen. Juist deze afwisseling geeft energie en is erg leuk!

 

Wat was het meest unieke dat je ooit hebt meegemaakt bij Visser & Visser?

Ik ben vorig jaar na zes jaar opnieuw bij Visser & Visser in dienst gekomen. Op het vorige kantoor waar ik werkte kwam ik in contact met diverse advocaten en softwareleveranciers in de advocatuur branche. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik vorig jaar met diverse collega’s de branchegroep Advocatuur opgericht heb binnen Visser & Visser.Waar ben je trots op?

Dat we als team in drie jaar heel veel bereikt hebben in deze regio. Drie jaar geleden zijn twee collega’s gestart in Zeeland, en inmiddels zijn we een volwaardige vestiging.

Wil je ook werken bij Visser & Visser in Goes? Bekijk dan hier de vacatures.