) Sta jij aan het begin van je carrière... - Werken bij Visser & Visser
Blog

Sta jij aan het begin van je carrière...

… en zoek je een plek waar je niet alleen werkt, maar ook leert en groeit? Bij Visser & Visser is er plek voor starters zoals jij. Lianne Roelofsen en Boaz de Haan hebben de stap naar Visser & Visser gezet via het werken-lerentraject en vertellen over de voordelen van deze aanpak.

Lianne Roelofsen

Lianne Roelofsen, een jonge professional in de auditpraktijk van Visser & Visser, waardeert de veelzijdigheid die het werken-leren haar oplevert. “Na het behalen van mijn vwo-diploma, was ik op zoek naar iets meer dan alleen maar studeren. Ik deed een meeloopdag bij Visser & Visser, waarbij we ’s middags al naar een klant gingen voor een controle. Zo krijg je gelijk beeld bij wat het werk inhoudt. Het sprak mij aan en ik besloot de Bachelor Accountancy op Nyenrode Business University te gaan volgen in combinatie met werken bij Visser & Visser.

De veelzijdigheid in werkzaamheden en klanten is wat mijn werk echt leuk maakt. Het ene moment ben ik bezig met dossiervoorbereiding, het andere moment ben ik op locatie voor een klantcontrole.” Dit, samen met de ondersteunende werkomgeving en de mogelijkheid om van collega’s te leren, maakt Visser & Visser een fijne werkgever voor haar. 

Boaz de Haan

Boaz's reis bij Visser & Visser begon tijdens het eerste jaar van zijn voltijdstudie Accountancy bij Avans Hogeschool. Hij wilde graag praktijkervaring opdoen en ging als werkstudent aan de slag bij Visser & Visser. Dat werken beviel zo goed dat hij besloot opnieuw te beginnen aan de studie, maar dan als werken-lerentraject.

“Ik vond het werken enorm leuk en merkte ook dat ik voorop begon te lopen op mijn studiegenoten. Wat je op vrijdag leert op school zie je de volgende week terug in je werk. En hoe verder je in je studie komt, hoe meer het praktijkgericht is en je het kunt toepassen in je werk. Voor mij is het werken-leren de perfecte mix van theoretische kennis en praktische vaardigheden.”World-class Workplace

Visser & Visser heeft recentelijk het keurmerk 'Worldclass Work Place 2023-2024' ontvangen, vooral vanwege de nadruk op medewerkersbetrokkenheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Iets wat in de praktijk herkend wordt door Boaz en Lianne. “Ik ervaar Visser & Visser als een flexibele werkgever met een persoonlijke benadering”, begint Boaz. “Ze luisteren en denken met je mee, ook als je uitdagingen ervaart met het werken en leren. Ik vind de organisatie heel menselijk en heb altijd de vrijheid gehad om aan te geven welk werk mij aanspreekt en wat minder. Daar wordt ook rekening mee gehouden. Vind je iets leuk, dan kun je daar meer van gaan doen. Dat helpt om te ontdekken wat echt bij je past."

Ook Lianne waardeert dat er rekening wordt gehouden met wat je als student nodig hebt om goed te kunnen presteren. “Bijvoorbeeld, als ik een tentamen heb, krijg ik de mogelijkheid om de dag ervoor vrij te nemen om te studeren. Ik werk in een team met collega's die ook dezelfde opleiding volgen, wat de mogelijkheid biedt om van elkaar te leren en ervaringen te delen. Daarnaast zijn er regelmatig mentorgesprekken waarbij we bespreken hoe het gaat en waar ik tegenaanloop.”

Boaz’ laatste tip voor studenten die twijfelen over hun carrièrepad: “Neem de tijd om er goed over na te denken, maar onthoud dat geen enkele keuze permanent is. Je carrière is een ontdekkingsreis, en je kunt altijd van richting veranderen of iets nieuws proberen

Op zoek naar een organisatie waar je jouw carrière kunt ontwikkelen?

Overweeg dan een meeloopdag bij Visser & Visser of bezoek ons op één van de beroepsbeurzen waar we regelmatig aanwezig zijn. We kijken ernaar uit om jouw potentieel te ontdekken en je te begeleiden op jouw unieke, professionele reis.

Bekijk onze vacatures voor starters!

Naar vacatures