) Bouwen aan je team & klussen in je nieuwe huis - Werken bij Visser & Visser
Blog

Bouwen aan je team & klussen in je nieuwe huis

Christian is een echte bouwer. Op het werk bouwt hij als Junior Manager Audit aan een stevige fundering voor het team. En thuis klust hij tot in de late uurtjes aan zijn nieuwe huis. Benieuwd hoe hij daar een gezonde balans in vindt bij Visser & Visser? Dat vertelt hij je graag!

Als Junior Manager Audit voert Christian de meeste opdrachten voor klanten uit in de managerrol. Wat dat inhoudt? “Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de uitvoering van de jaarrekeningcontroles bij onze klanten”, vertelt hij. “In deze rol ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met de accountant voer ik gesprekken met de klant over onze bevindingen. Deze rol houdt ook in dat ik verantwoordelijk ben voor de aansturing van het controleteam. Bij de meeste opdrachten stuur ik twee of drie collega's aan. Ik begeleid ze bij de uitvoering van hun werkzaamheden en neem hun werk door. Samen maken we ons werk en elkaar beter. Dat noem ik bouwen aan een team.” 

 

Bouwen als mentor

Maar Christian is niet alleen betrokken op vakinhoudelijk gebied. Hij vertelt: “Ik ben ook mentor van een aantal collega’s. Het sociale aspect hiervan vind ik leuk. Ik praat met deze collega’s over hoe zij hun werk ervaren, waar ze tegenaan lopen en hoe ik ze daarmee kan helpen. Iedereen binnen Visser & Visser heeft trouwens een mentor. Zelf hecht ik daar ook veel waarde aan.”

“Als er iemand met je meedenkt en je kritisch een spiegel voorhoudt, helpt dat echt om jezelf te verbeteren.”

Als Junior Manager Audit zit Christian inmiddels in het laatste jaar van zijn studie tot Registeraccountant. “Het is goed te doen, maar wel intensief”, vertelt hij. “Zeker wanneer het in het voorjaar ook heel is met werk. In zo'n drukke periode is het belangrijk om voor jezelf goed je grenzen af te bakenen, dan lijdt je privéleven er ook niet onder. Vanuit Visser & Visser wordt hierin meegedacht. Dit laat zien dat menselijkheid belangrijk is binnen onze organisatie."

 

Energie na je werk

Sterker nog, privé heeft Christian ook projecten genoeg. Het afgelopen half jaar is hij druk geweest met klussen in zijn nieuwe huis. “Verven, een keuken zetten en alles een nieuwe look geven. Ik heb regelmatig met de kwast in de hand gestaan”, vertelt hij lachend. 

“Gelukkig is dat achter de rug. Nu heb ik weer meer tijd om te sporten. Ik doe aan zaalvoetballen, zwemmen en hardlopen. Binnenkort wil ik ook de marathon gaan rennen. Dus je kunt wel zeggen dat je na je werk bij Visser & Visser nog energie over hebt!”

 

Groei in je ontwikkeling

Waar die energie precies vandaan komt? “Dat vind ik lastig te zeggen”, vertelt hij. “Ik vind het gewoon leuk om iets op te bouwen en om andere mensen verder te helpen. Steeds verder groeien in mijn eigen ontwikkeling en steeds nieuwe dingen oppakken in het werk, dat geeft me uitdaging. Dat geeft me energie.”


Vind de vacature voor jou of lees meer over werken bij Visser & Visser.


Doorpraten met Christian ? Bel of mail gerust.