) Een afwisselende baan & een uitdagende studie - Werken bij Visser & Visser
Blog

Een afwisselende baan & een uitdagende studie

Van jongs af aan is Naomi al op zoek geweest naar uitdagingen. En die heeft ze bij Visser & Visser gevonden! Ze combineert haar baan als Junior Relatiemanager met een studie en dat brengt haar veel. Benieuwd hoe ze bij Visser & Visser ruimte voor ontwikkeling ervaart? Dat vertelt ze je graag!

Een baan als Junior Relatiemanager, wat houdt dat eigenlijk in bij Visser & Visser? Naomi vertelt: “Als Junior Relatiemanager ben ik het aanspreekpunt van onze klanten. Ik probeer ze zo goed mogelijk te helpen, met allerlei soorten vragen. Door de dag heen krijg ik veel mails en telefoontjes binnen, waardoor geen één dag hetzelfde is. Daar houd ik wel van. Ik ben vooral veel bezig met verschillende opdrachten van klanten en daarnaast review ik jaarrekeningen. Soms werk ik er ook één uit of zit ik bij een jaarrekeningbespreking. En ik help onze Assistent-Accountants wanneer ze hulp kunnen gebruiken bij hun werkzaamheden voor onze klanten. Een afwisselende baan dus!”

 

Student met ambitie

Naomi draagt de titel Junior Relatiemanager met trots. Maar die functie had ze nog niet toen ze voor het eerst bij Visser & Visser binnenkwam, vertelt ze. “In februari 2019 ben ik bij Visser & Visser terechtgekomen als stagiaire. Ik zat toen in het vierde jaar van mijn studie Bedrijfskunde en zocht een plekje voor mijn afstudeerstage. Die vond ik bij Visser & Visser! Ik heb hier mijn scriptie geschreven en toen ben ik afgestudeerd. Daarna ging ik meteen aan de slag als Assistent-Accountant.”

Toch zat het studeren er nog niet op. Na de studie Bedrijfskunde volgde Naomi een schakelstudie in de Accountancy. Nu is ze bezig met haar Post Bachelor AA aan Avans+. Hoe bevalt dat eigenlijk, werken en studeren tegelijkertijd? “Mijn studie is goed te combineren met het werk en mijn privéleven", vertelt ze. "Ik heb mezelf altijd voorgenomen om de studie stap voor stap te bekijken. Zo houd ik het voor mezelf klein en overzichtelijk. Wat ik heel fijn vind, is dat er vanuit Visser & Visser geen druk op wordt gelegd, maar dat je het echt voor jezelf doet en zelf in de hand hebt. Op vrijdag is het altijd studiedag en zijn er ook veel andere collega’s aan het studeren. Daar ben ik dus zeker niet alleen in. Ik vind het studeren zelf vooral een leuke afwisseling en heel waardevol voor het werk dat ik nu doe.”

 

Ruimte voor ontwikkeling

Naomi legde de weg van afstudeerstagiaire naar Junior Relatiemanager best snel af, vertelt ze. “Het tempo bepaal je zelf, maar het kan heel snel gaan. Als je zelf erg gedreven bent en heel graag verder door wilt groeien en verantwoordelijkheden wilt krijgen, krijg je deze ruimte vrij snel bij Visser & Visser. Als je het wat rustiger aan wilt opbouwen, is daar natuurlijk ook alle ruimte voor. Er wordt weinig druk op gelegd, maar het wordt zeker gestimuleerd.”

Dat persoonlijke ontwikkeling belangrijk is bij Visser & Visser, kan Naomi goed merken. Ze vertelt: “Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen je functie. Je kunt ieder jaar drie cursussen doen die uiteenlopen van vaktechnische kennis tot het onderhouden van je soft-skills. Zelf heb ik meegedaan aan het Young Professional Programma. Dat is een trainingsprogramma van een jaar lang waar je samen met een stuk of tien andere collega’s werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat raad ik iedereen aan!” 

"Wanneer je jezelf fijn voelt, straal je dit ook uit naar collega’s en je klanten. Daar ben ik van overtuigd."

“Daarnaast krijg je een mentor toegewezen die je scherp houdt en waarmee je samenwerkt aan je ontwikkeling. Ik vind het zelf ook altijd fijn dat er meerdere collega’s dezelfde studie doen of bezig zijn met studeren. We motiveren elkaar en houden elkaar altijd op de hoogte, bijvoorbeeld van de examens.”

 

Uitdaging als drijfveer

Waarom ze persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk vindt? “Ik ben van jongs af aan altijd op zoek geweest naar uitdagingen. En nog steeds! Ik wil mezelf blijven uitdagen in het werk dat ik doe en de dingen die ik leer. Bij Visser & Visser kan dat. Ik vind het heel belangrijk om te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zodat ik steeds dichter bij mezelf sta en hierdoor ook beter en krachtiger in mijn werk kan staan.”

 

Vind de vacature voor jou of lees meer over werken bij Visser & Visser.

 

Visser & Visser zoekt mensen die keuzes durven maken.

Maak jij de keuze?

Doorpraten met Naomi? Bel of mail gerust.