) Aangenaam! Ik ben Leonie - Werken bij Visser & Visser
Blog

Aangenaam! Ik ben Leonie

Bij Visser & Visser werken echte mensen. Mensen die naast hun zakelijke rol binnen Visser & Visser ook hobby’s, passies en andere interesses hebben. Onze collega’s een beetje beter leren kennen? In dit blog de twee kanten van Leonie Vermeulen, Relatiemanager bij Visser & Visser Gorinchem én veelzijdig levensgenieter.


Paradijsvogel

“Ik ben iemand met veel interesses. Ik houd van lekker koken of goed dineren in een restaurant, van skiën in de winter, van mooie reizen maken, van interieur en van mode. Het liefst doe ik dit met mensen om me heen. Contact zoeken met anderen zit in mijn karakter. Mode heeft mijn speciale interesse. Op Instagram word ik geïnspireerd door mooie outfits, waarbij ik hoogstaande kwaliteit – en dus duurzaamheid – heel belangrijk vind. Het liefst wel met een knipoog. Mijn zussen noemen mij weleens een paradijsvogel, omdat ik naast mijn wat extraverte karakter houd van goud, veertjes, pailletten en andere tierelantijntjes. Ik ben ervan overtuigd dat kleding de vrouw maakt. Het maakt dat je nog beter tot je recht komt en geeft je een gevoel van zelfverzekerdheid. In mijn vrije tijd struin ik dan ook graag webshops en het liefst mooie winkels af naar unieke kledingstukken. Samen met vriendinnen die daar ook van houden natuurlijk. Want samen is alles leuker. Toen ik 30 werd heb ik van mijn man en ouders een door mijzelf ontworpen ring gekregen. Deze ring heeft stenen in verschillende maten en bij mij passende kleuren. Bijzonder is dat de goudsmid dit soort ringen ‘tuintje in mijn hart’ noemt. De stenen staan voor alle herinneringen die in je hart leven, mooie en verdrietige. Zo'n mooi en betekenisvol cadeau!”


De persoon achter de ondernemer

“Het persoonlijke is ook wat mij drijft in mijn werk als relatiemanager bij Visser & Visser. De persoon achter de ondernemer leren kennen en daarmee een betrouwbare sparringpartner kunnen zijn die verder kijkt dan de cijfers alleen. Ik doe mijn best om te leren begrijpen wat een ondernemer intrinsiek drijft. Maar ik heb een dubbelrol: voor de collega's op kantoor wil ik ook een coach zijn. Hen helpen op het pad naar het behalen van ambities, maar vooral ook persoonlijk betrokken zijn bij hun werkgeluk en balans tussen werk en privé. Meedenken hoe we met elkaar een toekomstbestendige vestiging of zelfs organisatie kunnen zijn, waarbij eenieder tot haar of zijn recht komt. Het woord ‘samen’ is daarvoor een mooi samenvatting.”