) Aangenaam! Ik ben Pieter - Werken bij Visser & Visser
Blog

Aangenaam! Ik ben Pieter

Bij Visser & Visser werken echte mensen. Mensen die naast hun zakelijke rol binnen Visser & Visser ook hobby’s, passies en andere rollen hebben. Onze collega's een beetje beter leren kennen? In deze blog de twee kanten van Pieter Hoogendijk, Manager Belastingadviseur bij Visser & Visser Barendrecht.

 

Efficiënt en doelgericht

“Ik stel mezelf de uitdaging om de klant zo efficiënt en doelgericht mogelijk te adviseren. Ervoor te zorgen dat de klant precies het advies krijgt dat hij nodig heeft en dat wij het proces goed op orde hebben. Ik ben een generalist, iemand die graag de specialisten binnen Visser & Visser bij elkaar brengt. Dat mensen van elkaar weten wat ze kunnen, zodat we efficiënt kunnen werken. Hoe zorgen we ervoor dat we het advies op de juiste manier kunnen realiseren voor de klant? Ik ben iemand die veel vragen stelt, ook kritische als het nodig is. Waarom doen we het op deze manier? En is dat wel het meest logisch? Continu bezig zijn met verbetering met name gericht op het proces. Ik zie daarin ook een uitdaging voor kantoor al het gaat om de vraag hoe we de volle potentie van Visser & Visser in kunnen zetten om de klant het beste te bedienen. We hebben zoveel specialisme in huis, het liefst wil ik van elke collega weten wat hij kan om dat in te kunnen zetten in onze advisering. Ik kan er echt van genieten om collega’s en hun expertise bij elkaar te brengen en kennis uit te wisselen. Alles voor een zo goed mogelijk advies aan onze klanten.”

Persoonlijk

“Vijf jaar geleden is Stichting Bethlehem opgericht, een initiatief van de kerk waar ik lid van ben. Toen ik zag dat ze iemand zochten voor het bestuur met een financieel-juridische achtergrond, heb ik gereageerd. Ik vind het belangrijk om me als christen in te zetten voor zending. Stichting Bethlehem werkt in de sloppenwijken van Zuid-Afrika. De projecten die we opzetten worden steeds groter; waar er voorheen vijftig mensen naar de Bijbelklas kwam zijn dat nu vierhonderd mensen. Dat betekent dat er op gebied van organisatie en bestuurswerkzaamheden meer werk is. Wat moet er allemaal gebeuren in deze fase van de stichting en hoe houd je grip? Vorig jaar oktober ben ik naar Zuid-Afrika gereisd. Het is waardevol om te zien hoe de cultuur daar is, omdat het soms best lastig kan zijn om vanuit Nederland keuzes te maken, terwijl het dáár gebeurt. Bijzonder ook om van dichtbij mee te maken hoe het Woord van God daar verkondigd wordt. Het is een verrijking voor je leven om je in te zetten voor een ander.”

Visser & Visser zoekt mensen die keuzes durven maken.

Maak jij de keuze?

Doorpraten met Pieter? Bel of mail gerust.