) Aangenaam! Ik ben Matthijs - Werken bij Visser & Visser
Blog

Aangenaam! Ik ben Matthijs

Bij Visser & Visser werken echte mensen. Mensen die naast hun zakelijke rol binnen Visser & Visser ook hobby’s, passies en andere rollen hebben. Onze collega’s een beetje beter leren kennen? In deze blog de twee kanten van Matthijs Waleboer, Relatiemanager bij Visser & Visser Barendrecht.

 

Spin in het web

“Bedrijfseconomische vakken gingen me vroeger al goed af, dus de keuze voor het accountancyvak was voor mij een hele logische keuze. Inmiddels zijn we achttien jaar verder en doe ik mijn werk nog steeds elke dag met veel plezier. De diversiteit van klanten en vraagstukken maakt het vak voor mij zo interessant. Je krijgt bij zoveel verschillende soorten ondernemingen een kijkje in de keuken. Geen dag is hetzelfde. Vraagstukken lopen uiteen van het regelen van een financiering tot het begeleiden van emigratie naar het buitenland. Ik krijg er energie van als ik een klant echt verder kan helpen samen met mijn team. Ik zie mezelf als een spin in het web tussen de klant en Visser & Visser. Een verbinder. Adviestrajecten voor klanten doe ik samen met mijn accountancy-collega's, fiscale collega's, salarisadministrateurs en andere specialisten binnen Visser & Visser. Het is mij op het lijf geschreven om zo'n proces te begeleiden, de juiste personen aan te laten haken en de klant optimaal verder te helpen met zijn vraagstuk. Als het project helemaal slaagt en de klant tevreden is, geeft dat altijd weer een kick.”

Kilometers fietsen

“Drie jaar geleden stapte ik voor het eerst op een racefiets. Ik maakte op privégebied een intensieve periode mee en had soms wel eens het gevoel dat mijn hoofd overvol zat. Mijn neef woont bij me om de hoek en vroeg me een keer mee te gaan wielrennen: ‘Even je hoofd leegfietsen’. In eerste instantie leek het me niks voor mij, maar ik ging toch mee. En ik was positief verrast, ik vond het heerlijk. Je kunt je hoofd leegmaken, ontspannen, van de natuur genieten... het wielrenvirus heeft me aangestoken. Bijna wekelijks maak ik een rondje op de racefiets en regelmatig maak ik samen met mijn neef mooie dagtochten door Nederland. Niet zozeer om veel kilometers te maken, maar meer om te genieten van de omgeving en de natuur. Het leuke aan fietsen is dat je heel veel ziet onderweg. De mooiste plek om te fietsen vind ik de Veluwe, maar bij Burgh-Haamstede is het ook prachtig. Als je daar eind van de middag fietst, heb je grote kans dat je reeën ziet lopen. Dat zijn fantastisch mooie ritten.” 

Visser & Visser zoekt mensen die keuzes durven maken.

Maak jij de keuze?

Doorpraten met Matthijs ? Bel of mail gerust.