) ‘Tekeningsbevoegdheid is voor mij een ambitie' - Werken bij Visser & Visser
Blog

‘Tekeningsbevoegdheid is voor mij een ambitie'

Stefan Visser maakte één jaar geleden de overstap naar Visser & Visser, waar hij als Senior Manager Audit werd aangenomen. Wij legden Stefan de volgende stelling voor: ‘Tekeningsbevoegdheid is: een must of een ambitie?’ Daar hoeft hij niet lang over na te denken: een ambitie.

“Tekeningsbevoegdheid is in mijn ogen geen must. Het is niet iets dat zou moeten. Het is meer het nastreven van een doel dat je jezelf stelt. Iets waar je moeite voor moet doen om dat te bereiken. Door jezelf zo’n doel te stellen dat in eerste instantie niet binnen je bereik ligt, kun je jezelf als professional uitdagen. Je wilt het beste halen uit het team, uit de klanten en uit jezelf.”

Vertrouwen en vrijheid

Met 10 jaar ervaring ziet Stefan het krijgen van tekeningsbevoegdheid als kroon op zijn werk. “Het is iets waar je jaren naartoe werkt. Toen ik bij Visser & Visser kwam werken, had ik beperkte tekeningsbevoegdheid. In september groei ik door naar volledige tekeningsbevoegdheid in de functie van extern accountant. Het is fijn om die verantwoordelijkheid te krijgen en te dragen. Het geeft je de mogelijkheid om meer je eigen stempel op je werk te drukken.”
Extra uitdaging dus, maar ook een stuk vrijheid. “Je krijgt binnen Visser & Visser het volledige vertrouwen en de verantwoordelijkheid bij de uitvoering van je werkzaamheden en je takenpakket. Als je dat vertrouwen met beide handen aanpakt en tot bloei laat komen, dan zijn er in principe geen beperkingen. Dan is er alle ruimte om je persoonlijk en vaktechnisch te ontwikkelen en door te groeien naar de volgende functie.”

Groeiende auditpraktijk

Stefan vindt het prettig om aangesloten te zijn bij een partij waarvan is gebleken dat het een goede werkgever is. Visser & Visser is twee keer op rij uitgeroepen tot Beste Werkgever in de financiële sector. De organisatie staat voor groeien op eigen kracht. “Ik vind het mooi om eraan mee te werken om de organisatie verder te laten groeien. Je maakt onderdeel uit van een groter geheel, ook met een controlepraktijk die groeiende is. Het betekent ook dat je grotere klanten kunt bedienen. Dat is geen doel op zich, maar het is wel leuk als je een divers pakket aan klanten kunt bedienen. Door de groei van onze auditpraktijk verbinden zich steeds meer bedrijven uit het grotere MKB-segment aan Visser & Visser. Het leuke hiervan is dat de diversiteit en complexiteit van werkzaamheden toeneemt, wat leidt tot een uitdagende klantenportefeuille. Door gebruik te maken van beschikbare IT-tools en data-analyse zijn wij in staat om hier op een juiste wijze op in te spelen.”

Klantcontact

Klantcontact vind Stefan één van de mooiste onderdelen van zijn werk. “Je werk draait aan de ene kant om inhoud, maar een groot gedeelte van je werk is ook klantcontact. Informatie verzamelen, interviews houden om te zien hoe processen lopen, bevindingen bespreken... Je moet een bedrijf leren kennen. Communicatie met de klant is echt een wezenlijk onderdeel van ons werk.”


BEKIJK ONZE VACATURES of lees meer over werken bij Visser & Visser.

Visser & Visser zoekt mensen die keuzes durven maken.

Maak jij de keuze?

Doorpraten met Stefan? Bel of mail gerust.