) Vertrouwen in de toekomst - Werken bij Visser & Visser
Blog

Vertrouwen in de toekomst

Vertrouwen in de toekomst. Dat is werken bij Visser & Visser voor Margret Nobel. Met trots vertelt Margret waarom Visser & Visser voor haar de Beste Werkgever in de financiële sector is.

“Switchen op je 50e  is niet heel gebruikelijk. Ik moest dan ook even nadenken toen ik vorig jaar gevraagd werd voor de functie van assistent-accountant en vond het bijzonder dat ze hiervoor open stonden.

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Al snel voelde ik mij onderdeel van het team en heb de inwerkperiode ervaren als een warm bad.

Niets is zeker op dit moment, nu we midden in een coronacrisis zitten. Toch ervaar ik veel vertrouwen in de toekomst als het gaat om mijn werk. Zo vind ik het prettig om te weten dat Visser & Visser echt toekomstgericht is en een duidelijke visie heeft. Dit merkte ik bijvoorbeeld aan het projectteam dat werd opgericht voor de NOW-regeling: een regeling om ondernemers met een groot omzetverlies tegemoet te komen in de loonkosten. Mooi om hier onderdeel van te mogen zijn en te zien hoe Visser & Visser inspeelt op de veranderende toekomst.

Wat ik verder heel fijn vind, is dat ze oog voor je hebben. Ze houden je op de hoogte van beslissingen die worden gemaakt, denken met je mee en willen ervoor zorgen dat je echt op je plek zit. Ze hadden al snel door dat klantcontact en het proces zelf onder controle hebben goed bij mij past. Zo ben ik nu voor een aantal klanten, met behulp van een slim softwaresysteem, de vaste contactpersoon voor hun debiteurenbeheer. Fijn dat die ruimte er is!

De afwisseling die ik nu in mijn werk ervaar, vind ik superleuk. Ik heb er zeker vertrouwen in dat Visser & Visser mij zal blijven stimuleren om te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan.”

Margret is van veel markten thuis, maar houdt zich met name bezig met debiteurenbeheer en administratie. Wil jij ook opnieuw uitgedaagd worden?


Bekijk vacatures