) Je grenzen verleggen - Werken bij Visser & Visser
Blog

Je grenzen verleggen

Je grenzen verleggen. Dat is werken bij Visser & Visser voor Erik Bakker. Vol ambitie licht hij toe waarom Visser & Visser voor hem de Beste Werkgever in de financiële sector is.

“Ik heb het afgelopen jaar samen met Visser & Visser letterlijk grenzen verlegd. In september hebben we namelijk een nieuw kantoor geopend in het oosten van het land. Dit idee heb ik vorig jaar uitgesproken en hebben we de afgelopen maanden in samenspraak met de directie verder geconcretiseerd. Nu mag ik met trots vestigingsmanager zijn van deze locatie.

Het verleggen van grenzen past bij mij als persoon, maar zit ook in het DNA van Visser & Visser als bedrijf. Er wordt continu gekeken hoe het bedrijf verder kan groeien. Het gaat dan niet alleen om winst of het aantal klanten, maar ook - en misschien wel juist - om groeien in kwaliteit en werkgeverschap.

Als bedrijf waren we nog niet actief in het oosten van het land. Omdat ik kansen zag voor onze dienstverlening in mijn eigen regio, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en opperde ik het idee om een nieuw Visser & Visser-kantoor te starten in Doetinchem. Enerzijds om regionaal actief te zijn, maar anderzijds ook om onze klanten te helpen met de stap naar de Duitse markt en vice versa.

Al snel kon ik aan de slag met het opstellen van een plan, wat ik later presenteerde aan de directie. Hoewel ik hier geen ervaring in had, kreeg ik het vertrouwen om deze nieuwe vestiging te leiden. De commitment vanuit de directie en ook de coaching die ik kreeg om dit goed te kunnen doen, waardeer ik enorm.

Een voorbeeld hiervan is de Visser & Visser Academy. Met een groep van 12 collega’s vanuit verschillende disciplines, doorlopen we een leerzaam interactief programma gericht op persoonlijke ontwikkeling en onderlinge binding. Het programma is een traject van zo’n anderhalf jaar.

Wat ik mooi vind aan Visser & Visser, is dat de drempel zo laag mogelijk wordt gehouden om met eigen ideeën te komen. Er wordt op allerlei manieren ruimte gegeven om je grenzen te verleggen. De open sfeer, het vertrouwen in elkaar en draagvlak op de werkvloer is daarbij essentieel.”

Erik is vestigingsmanager en manager international business in Doetinchem. Werk samen met Erik en het team mee aan de groei van dit nieuwe kantoor en verleg de grenzen van jezelf en klanten!


Bekijk vacatures