) Altijd op je collega’s kunnen rekenen - Werken bij Visser & Visser
Blog

Altijd op je collega’s kunnen rekenen

Altijd op je collega’s kunnen rekenen. Dat is werken bij Visser & Visser voor Arianne Wolting. Vol enthousiasme licht ze toe waarom Visser & Visser voor de haar de Beste Werkgever in de financiële sector is.

“We hebben een superfijn team met collega’s die erg enthousiast zijn over hun eigen vak. Daar kan ik heel blij van worden. Het team is heel divers. Binnen een project komt die diversiteit goed van pas; iedere professional kan zijn eigen talent kwijt voor een succesvol verloop.

Twee keer per week spreek ik mijn collega’s in een stand-up. We praten elkaar dan kort bij over lopende projecten. Het gaat niet alleen over de inhoud van een project, maar we vragen ook naar hoe het met iemand gaat. Ik denk dat het belangrijk is om oog te hebben hiervoor. Zo kunnen we gemakkelijk hulp vragen, maar weet je ook wanneer je hulp kunt bieden.

De slogan ‘Samen kom je verder’ ervaar ik ook echt binnen de diverse projecten voor klanten. Dit kan alleen door de open cultuur die er heerst. We spreken elkaar aan als dat nodig is en werken daarna samen aan een oplossing. Zo leren we constructief van elkaar.”

Arianne werkt als Business Intelligence consultant bij Growteq, een dochteronderneming van Visser & Visser. Word jij haar nieuwe collega?


Bekijk vacatures