) Een plek voor jouw talent - Werken bij Visser & Visser
Blog

Een plek voor jouw talent

Een plek voor mijn talent. Dat is werken bij Visser & Visser voor Marthe Prins. Met plezier vertelt ze waarom Visser & Visser voor haar de Beste Werkgever in de financiële sector is.

“Toen ik in 2018 begon bij Visser & Visser, merkte ik al snel dat er veel ruimte was voor mij als persoon en voor mijn talenten. Wat ik echt heel erg waardeer, is dat mijn collega’s en leidinggevenden de tijd voor mij nemen als ik vragen heb en dat zij interesse tonen in het verloop van mijn studie aan Nyenrode Business University.

Direct nadat ik mijn vwo-diploma behaalde ben ik begonnen bij Visser & Visser. Ik mocht al snel mee naar afspraken met klanten. Dat was best wennen en ik dacht: “Ik weet nog zo weinig. Hoe ga ik van betekenis zijn?”. Gelukkig ervaarde ik veel begrip bij collega’s. Bij vragen nemen ze echt de tijd om het mij uit te leggen, zodat ik veel leer in nieuwe situaties.

Waar ik enorm veel aan heb, is mijn persoonlijke mentor: een vast aanspreekpunt voor al mijn vragen. Regelmatig heb ik een gesprek waarin we samen terugblikken op de afgelopen periode en waarin we de knelpunten bespreken. Deze knelpunten worden zo omgezet in ontwikkelpunten waar we in een volgend gesprek weer naar teruggrijpen.

Naast het feit dat ik genoeg tijd krijg voor mijn opleiding, organiseert Visser & Visser ook regelmatig zogenaamde ‘Audit meetings’: een interessante dag waarbij we worden bijgepraat over trends, ontwikkelingen en de laatste regelgeving.

Het is leuk dat ik steeds andere, meer ingewikkelde werkzaamheden mag uitvoeren en hierin ook uitgedaagd word om zelfstandig te werken. Ik ervaar hierdoor echt ruimte om mijn talenten te ontwikkelen.”

Marthe is werkzaam als junior assistent accountant op de afdeling Audit in Dordrecht. Dit combineert ze met een studie aan Nyenrode Business University. Wil jij ook op een fijne manier jezelf ontwikkelen als assistent accountant? Solliciteer dan en wie weet word jij collega van Marthe!


Bekijk vacatures