) Werktijden die bij jou passen - Werken bij Visser & Visser
Blog

Werktijden die bij jou passen

Werktijden die bij mij passen. Dat is werken bij Visser & Visser voor Pieter Hoogendijk. Met passie legt hij uit waarom Visser & Visser voor hem de Beste Werkgever in de financiële sector is.

“We hebben twee kleine jongens thuis van één en twee jaar oud. Omdat mijn vrouw parttime in het onderwijs werkt, zochten we naar een fijn ritme voor ons gezin. Daarom ben ik superblij dat Visser & Visser mij het vertrouwen geeft om als zelfstandige professional mijn uren zelf in te delen. Daarin is er veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Er heerst bij ons juist geen 9-tot-5-mentaliteit. We krijgen veel ruimte om de werkdagen flexibel in te richten. Zo vond ik het tijdens de eerste lockdown heel fijn dat ik in de middag even met mijn vrouw uitgebreid kon lunchen. Dat uurtje haalde ik dan op een ander moment in. Natuurlijk moet iedereen zijn of haar uren uiteindelijk maken en wordt er verwacht dat je bereikbaar bent tijdens kantooruren, maar hierin is een wederzijds vertrouwen. Dat geeft mij rust.

Wat ik in die periode extra heb gewaardeerd, is de ruimte om te wennen aan deze gekke situatie. Er werd geen druk gelegd, maar juist meegedacht hoe de nieuwe manier van werken ingericht kon worden. Ik heb in die periode dan ook besloten een middag ouderschapsverlof op te nemen om er te kunnen zijn voor mijn gezin. Fijn dat hier ruimte voor was na overleg met mijn teamleider en de HR-afdeling.”

Pieter werkt al bijna zes jaar als belastingadviseur bij Visser & Visser. In een team van bedreven fiscalisten bedient hij een brede groep klanten vanuit de kantoren in Gorinchem en Barendrecht. Word jij zijn nieuwe collega?


Bekijk vacatures