) Een dag als Junior Cliëntadviseur - Werken bij Visser & Visser
Blog

Een dag als Junior Cliëntadviseur

Linda Bolijn werkt als Junior Cliëntadviseur op ons kantoor in Middelharnis en vertelt over haar werkdag.

 "Alweer meer dan drie jaar ben ik werkzaam bij Visser & Visser in Middelharnis. Wat   gaat de tijd hier toch snel! Ik ben gestart als Assistent Accountant en inmiddels   doorgegroeid naar Junior Cliëntadviseur.

 Op de vrijdagen volg ik de HBO opleiding Accountancy aan de Avans te Breda. Dat   geeft een leuke afwisseling, hier ontmoet ik ook collega’s van andere kantoren. Een   mooie mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en discussies over bepaalde   werkwijzen te voeren. Een deeltijdopleiding volgen vergt wel wat discipline. Om na   een intensieve werkdag ’s avonds weer aan de studie te gaan is weleens een uitdaging.

 Vandaag ga ik aan de slag voor een klant die zich gespecialiseerd heeft in   hygiëneartikelen. Vanwege Corona stijgt hun omzet explosief en moet er een liquiditeitsbegroting worden opgesteld. In de tussentijd zorg ik dat ik bereikbaar ben voor collega’s om hun vragen te beantwoorden en waar nodig verder op weg te helpen. 

Tijdens de gezamenlijke lunch kletsen we gezellig bij met de collega’s. Een fanatiek potje tafelvoetbal schiet er helaas bij in vanwege de coronamaatregelen.

Na de pauze neem ik samen met Judith en Nick een aantal door hun geboekte administraties door en geef wat aandachtspunten mee. Voor een ingewikkelde aandelenoverdracht die plaatsgevonden heeft in één van de administraties trekken we Bert van de fiscale afdeling even aan zijn jasje. Vervolgens gelijk maar even deze klanten contacten om de bijzonderheden en onduidelijkheden te bespreken en af te handelen. Net als een Cup-a-Soupje, mag een lolletje tussendoor zeker niet ontbreken!

Morgen ga ik naar een nieuwe klant samen met Anton, de verantwoordelijke relatiebeheerder. Voor deze klant moet onder andere de volledige administratie ingericht worden. Ik verdiep me in de verschillende pakketten die mogelijk gebruikt kunnen worden en breng de bijbehorende kosten in beeld. Dit neem ik door met Anton zodat we voorbereid zijn voor de bespreking met de klant.

De tijd vliegt, nog even wat mailtjes afhandelen en de werkdag zit er al weer op! In de auto op weg naar huis nog even gezellig die thuiswerkende collega bellen om bij te praten. Thuisgekomen een lekker hapje eten en vervolgens een avondje relaxen... of toch nog even aan die scriptie werken?!"

Benieuwd naar onze vacatures in Middelharnis?

Bekijk vacatures