) Klaarstaan om elkaar te helpen - Werken bij Visser & Visser
Blog

Klaarstaan om elkaar te helpen

Werken in het accountancyteam in Middelharnis is meer dan alleen het samenstellen van de jaarrekening. Het betekent ook intensief samenwerken met je klant, goede gesprekken en fanatiek tafelvoetballen met je collega’s. Mandy Otte, Assistent Accountant en Anton de Graaf, Relatiemanager vertellen hoe zij het vinden om te werken bij Visser & Visser.

 

De klant centraal

“Het mooie aan de rol die ik heb is dat ik naast de klant sta om deze verder te helpen en begeleiden in zijn werk op administratief gebied”, vertelt Mandy. Juist het werken met mensen maakt het  werk voor Mandy interessant. “Alleen cijfers, daar word ik niet blij van. Het is juist zo leuk als je merkt dat je je klant helpt bij het creëren van inzicht in hun onderneming. Twee weken na afloop van het kwartaal kunnen we de klant inzicht geven in zijn cijfers. Zo kun je direct anticiperen op de toekomst en komen de cijfers tot leven.  In die gesprekken kun je echt de diepte in gaan.”

Ook Anton waardeert het contact met klanten in zijn werk. “Ik werk voor een brede klantenportefeuille in het mkb. Voor de klant ben ik de spilpartner op allerlei gebieden die betrekking hebben op het ondernemerschap, van de standaardwerkzaamheden tot specialistisch werk. Ik stel alles in het werk om mijn klanten correct en adequaat te bedienen en bouw het contact met klanten op door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen. Doordat we op deze wijze met klanten omgaan ontstaat een vertrouwensband.”

 

Samenwerken

Hoe is het om bij Visser & Visser te werken? Anton: “We werken in Middelharnis met een vakkundig team en maken gebruik van elkaars kwaliteiten. Sommige collega’s werken veelal intern en procesmatig, andere collega’s meer extern en adviserend. Dat maakt dat ik goed voorbereid het gesprek met klanten kan aangaan, omdat de te bespreken stukken zorgvuldig zijn voorbereid en opgesteld.”

De samenwerking met collega’s is voor Mandy ook belangrijk. “Collega’s staan altijd klaar om elkaar te helpen en de deur staat bij iedereen voor je open. We hebben een goede band onderling en zodra het weer mag staan we fanatiek bij de voetbaltafel na de lunch. Voor sommige klanten werk je samen met collega’s van verschillende vestigingen. Op die manier leer je heel veel collega’s kennen. Hoe gaaf is dat!”

 

Wil jij ook meebouwen aan het team in Middelharnis? 

Bekijk vacatures