) Visser & Visser zet stip op de horizon met generaal Peter van Uhm - Werken bij Visser & Visser
Blog

Visser & Visser zet stip op de horizon met generaal Peter van Uhm

“De makkelijkste weg is niet altijd de beste weg.” Op 23 januari was het Nationaal Militair Museum in Soesterberg het decor van een bijzondere avond voor klanten, relaties en medewerkers van Visser & Visser. Een event ter ere van ons 30-jarig jubileum. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan, trots op te zijn en om samen te vieren. Want samen komen we verder!

In 30 jaar zijn we gegroeid van een tweemans accountantskantoor naar een organisatie met 14 partners, ruim 300 collega’s, 12 vestigingen en verschillende diensten en specialismen, nationaal en internationaal. Daarnaast zijn er business units ontstaan, die onder hun eigen naam opereren: Growteq, Arpentus en SQALE. “Met elkaar bouwen we al 30 jaar aan relaties, mensen, klanten, organisaties en kwaliteit. Bouwen zit ons in het bloed”, aldus Ger Visser.

Het was een bijzondere avond, op een bijzondere locatie, met een bijzondere spreker. Generaal Peter van Uhm inspireerde de gasten met zijn persoonlijke verhaal en stip op de horizon. Hij sprak over leiderschap, vertrouwen, verbinding en kansen pakken. “Het gaat er niet om hoe je valt, het gaat erom hoe je weer opstaat. Als je wilt overleven moet je iets doen. Iets doen vergt lef, maar alles is beter dan niets doen. Dus wees dapper, juist als het tegenzit wordt vertrouwen gebouwd”, gaf hij de ondernemers mee.

De avond werd afgesloten met een feestelijke borrel, waarbij de aanwezigen de kans kregen om met Peter van Uhm in gesprek te gaan, van gedachten te wisselen en vragen te stellen. “Wij doen al 26 jaar zaken met elkaar en zijn eigenlijk met Visser & Visser meegegroeid. Ik ervaar deze avond als één grote familie bij elkaar”, vertelt Leen Trommel van Wesotronic B.V.

Trots op onze collega’s, klanten en relaties die het mogelijk maken dat we staan waar we nu staan! 

Benieuwd naar de beelden van deze indrukwekkende avond?

Sfeerimpressie - klik hier