) Visser & Visser opnieuw Beste Werkgever! - Werken bij Visser & Visser
Blog

Visser & Visser opnieuw Beste Werkgever!

Net als vorig jaar startte Visser & Visser in samenwerking met Effectory in oktober het medewerkersonderzoek. Als je vooruit wilt met je organisatie is de feedback van je eigen medewerkers onmisbaar. Zij weten als geen ander wat er beter, sneller en klantgerichter kan. Afgelopen maand kwamen de resultaten op tafel. Voor de tweede keer is Visser & Visser gekozen tot Beste Werkgever in de financiële dienstverlening!


Belangrijke thema's

Waarom is zo'n onderzoek belangrijk? Visser & Visser gelooft in het idee dat je verder komt als je het gesprek op gang brengt. Op deze manier krijg je inzicht in belangrijke thema's voor medewerkers en Visser & Visser als werkgever. Op alle vier de thema’s bevlogenheid, betrokkenheid, werkgeverschap en werksfeer werd dit jaar hoger gescoord ten opzichte van vorig jaar.

 

Beste werknemers

Medewerkers zijn tevreden over de werksfeer, ervaren sociale veiligheid op de werkvloer en zien de werkomgeving als uitdagend. Ze zijn trots op het feit dat met alle verschillende disciplines en kwaliteiten die er zijn binnen Visser & Visser de klant centraal wordt gesteld. Visser & Visser is een organisatie die hard groeit, maar wel oog bewaart voor het individu. Medewerkers zien het als een grote prestatie dat zij als unieke personen worden gezien en ook zodanig behandeld.

Visser & Visser is enorm blij met het keurmerk beste werkgever en bedankt haar medewerkers. Want beste werkgever word je alleen met de beste werknemers!