BEDRIJVEN MEETBAAR EN STUURBAAR MAKEN

Data en IT

Bij Growteq, gelieerd aan Visser & Visser, hebben we een fascinatie voor technologie en vinden we het een uitdaging om complexe puzzels op te lossen. Met de oplossingen die we bouwen slaan we een brug tussen moderne technologie en de waarde van informatie voor organisaties. Van mkb en familiebedrijven tot grote corporates, voor ons tellen resultaat en impact. We vertalen data naar bruikbare inzichten en zorgen dat processen efficiënter en gebruiksvriendelijker worden. Alles zodat organisaties beter, sneller en succesvoller kunnen worden. Van het voorspellen van de benodigde personeelsinzet tot inzicht in voorraadwaarden en van eenvoudige rapportages tot soms zeer complexe forecasts en strategische voorspellingen. Voor jou betekent dat ruimte om je te verdiepen in echte vragen van echte ondernemers, zodat je daadwerkelijk iets voor hen kunt betekenen.

 

“We cultiveren onze eigen omgeving met developers en consultants, maar er is een sterk gevoel van familie en we zijn echt onderdeel van Visser & Visser.”

Wilco Schellevis, CEO Growteq B.V.

Visie

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en organisaties staan voor de vraag hoe zij verbinding kunnen leggen tussen hun IT en data en de vraag: wat werkt? Growteq helpt hen daarbij met effectieve en innovatieve oplossingen. Zo laten we klanten groeien door de inzet van technologie, waarbij we ons niet laten leiden door hypes of tools, maar altijd door de vraag hoe het beter kan.