GRENZELOZE AMBITIES WAARMAKEN

Internationaal

Een Nederlandse transportondernemer die een filiaal wil openen in Oost-Europa. Een webshop die uitbreidt naar België en Frankrijk of ondernemers die inkopen in Azië. Een Engels, Duits of Amerikaans bedrijf dat zich in Nederland vestigt. In zulke gevallen ontstaan er juridische, fiscale en soms arbeidsrechtelijke vragen. Ons internationale en multidisciplinaire team van specialisten gaat daar graag mee aan de slag. We hebben verstand van verschillende culturen, lokale omstandigheden en een gedegen talenkennis en daarmee begeleiden we bedrijven bij ondernemerschap op voor hen vreemde markten. Elke ondernemer krijgt van ons een eigen aanspreekpunt. Voor jou betekent dat een kans om je internationale oriëntatie en ambities om te zetten in gedegen advies en persoonlijke aandacht voor ondernemers die deze spannende stap zetten.

 

“Door ons netwerk van PrimeGlobal kunnen wij altijd lokale adviseurs inschakelen om te komen tot een optimaal afgestemde situatie.”

Erik Klop, Tax Partner

Visie

De globalisering is niet te stoppen. Door de toenemende complexiteit van (belasting)wetgeving en de roep naar meer transparantie is een goede begeleiding noodzakelijk en kennis van de markten, gewoonten en regelgeving aan beide kanten. Elke ondernemer die het avontuur in het buitenland aangaat kan rekenen op onze kennis en vooral op onze inzet.