PROACTIEF ADVISEREN EN KANSEN SIGNALEREN

Belastingadvies

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Belastingadvies gaat bij Visser & Visser verder dan het toepassen van wetgeving en het uitpluizen van jurisprudentie. Fiscale techniek is geen abstracte theorie, maar gekoppeld aan kennis van een bedrijf, de markt en de context. Het is dus vooral verbonden aan de relatie met de klanten. Dit geeft een bijzondere diepgang aan de dagelijkse praktijk en legt tegelijk de lat hoog. Ondernemers vertrouwen ons, vaak jaren lang. We denken als partners met hen mee. Bedrijfsopvolgingen, herstructureringen of  verkooptrajecten hebben vaak een persoonlijke en meestal emotionele dimensie. Voor jou betekent dat dat je niet alleen professionele fiscale kennis en creativiteit inbrengt, maar dat vooral jouw begrip en inlevingsvermogen bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardig advies.

“Ons bestaansrecht zijn de klanten. Ik ben hier trots op, maar ik ben ook trots op onze medewerkers. Beiden verdienen veel waardering.”

Erik Klop, Tax Partner

Visie

Onze adviezen worden steeds specialistischer, want eenvoudige zaken kan iedereen tegenwoordig zelf opzoeken. Door de toenemende globalisering wordt kennis van fiscaliteit in andere landen steeds belangrijker. Daarnaast maakt beschikbaarheid van data, zowel openbaar als bij de klanten, dat het vakgebied opschuift naar meer proactief adviseren en kansen signaleren. Het maakt het werk complexer en tegelijk interessanter en we blijven ervoor zorgen dat onze klanten geen enkele kans missen.

 

MT1000

Visser & Visser is door Sprout/MT1000 verkozen tot beste zakelijke dienstverlener 2021 in de categorie accountancy én in de categorie fiscaal advies. Dat maakt ons best een beetje trots. Op onszelf, maar vooral op onze klanten en collega’s! Beste zakelijke dienstverlener word je namelijk niet in je eentje. Dat wordt mogelijk gemaakt door de mensen met wie we samenwerken. En nu gaan we niet naast onze schoenen lopen hoor. We blijven wie we waren, we blijven doen wat we deden en we blijven ernaar streven om dat iedere dag een beetje beter te doen. Misschien wel samen met jou. Want samen bereiken we meer, daar geloven we in!