PROACTIEF ADVISEREN EN KANSEN SIGNALEREN

Belastingadvies

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Belastingadvies gaat bij Visser & Visser verder dan het toepassen van wetgeving en het uitpluizen van jurisprudentie. Fiscale techniek is geen abstracte theorie, maar gekoppeld aan kennis van een bedrijf. Het is dus vooral verbonden aan de relatie met de klanten. Dit geeft een bijzondere diepgang aan de dagelijkse praktijk en legt tegelijk de lat hoog. Ondernemers vertrouwen ons, vaak jaren lang. We denken als partners met hen mee. Bedrijfsopvolgingen, herstructureringen of  verkooptrajecten hebben vaak een persoonlijke en meestal emotionele dimensie. Voor jou betekent dat dat je niet alleen professionele fiscale kennis en creativiteit inbrengt, maar dat vooral jouw begrip en inlevingsvermogen bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardig advies.

“Je spendeert veel tijd op je werk, dus ik wil een prettige, vertrouwde plek creëren voor collega’s. Dan heb je meer skills nodig dan alleen maar vaktechniek. Privé en zakelijk lopen nu eenmaal door elkaar heen.”

Lukas Coenraats, Manager Belastingadviseur

 

 

Behoeften en uitdagingen

In onze organisatie zijn de aangiftepraktijk en de adviespraktijk gescheiden. Als adviseur heb je daarom de volledige focus om te doen waar je beste in bent: mogelijkheden voor je klant signaleren en advies op maat leveren. Daarnaast faciliteert Visser & Visser de mogelijkheid voor het volgen van een NOB traject. En als specialist kun jij volledig de inhoud in en je op vaktechnisch gebied ontwikkelen. We geven je daarin de vrijheid om zelf initiatief te nemen en te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en daarin te groeien. 

Bekijk onze vacatures

In het vakgebied Belastingadvies.

Kenmerkend voor onze manier van werken is enerzijds een persoonlijke aanpak en anderzijds het gebruik maken van de beschikbare data die aanwezig is. We maken gebruik van tools en data om adviezen richting onze klanten te optimaliseren. Het zijn niet alleen cijfers en statistieken, maar een kans om dieper in de unieke behoeften en uitdagingen van elke klant te duiken. Technologie en vaktechniek komen samen in de Data Intelligence Unit, een projectgroep die de inzet van IT en data stimuleert en faciliteert bij de werkzaamheden door medewerkers binnen alle bedrijfsonderdelen van de Visser & Visser-groep.