MEEBOUWEN AAN ONS SUCCES

Business Support

Bij Visser & Visser hebben we niet alleen veel aandacht voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie. Wat de medewerkers van Business Support delen met onze financiële collega’s zijn: servicegerichtheid, het streven naar de hoogste kwaliteit en openstaan voor vernieuwing. Als professionals in ons eigen vakgebied zijn we sparringpartner van het management en we doen ons werk niet vanuit een ivoren toren, maar zijn we aanwezig, zichtbaar en benaderbaar in de hele organisatie. We laten onze meerwaarde zien door op basis van visie de leiding te nemen bij ontwikkelingen en vooral: door het juiste te doen. Voor jou betekent dat dat je in een stimulerende omgeving bezig kunt zijn met datgene wat jou echt boeit.

“Onze medewerkers zijn allemaal professionals met verstand van hun vakgebied en worden op basis van hun deskundigheid ingezet.”

Jaco Slingerland, Partner


Visie

Ontwikkelingen in bedrijfsvoering gaan zo snel, dat goede dienstverlening alleen mogelijk is in een combinatie van op de hoogte zijn van trends in het vakgebied en partnership met degenen in het primair proces. Van flexibel werken tot ICT-voorzieningen van het hoogste niveau. Door zelf te blijven leren en te focussen op het belang van management en medewerkers dragen we ons steentje bij aan het succes van Visser & Visser.

Bekijk onze vacatures

In het vakgebied Business Support.