INNOVATIES EN COMPLEXITEIT OMARMEN

Audit en Assurance

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Bij Audit en Assurance voeren we met name wettelijke en vrijwillige jaarrekeningcontroles uit bij grote en middelgrote mkb-ondernemingen, nationaal en internationaal georiënteerd, en bij organisaties binnen de not-for-profit sector. Wij vinden het belangrijk om onze werkzaamheden zoveel mogelijk uit te voeren op locatie bij de klant, want het begrijpen van hun business is voor onze medewerkers een kernbegrip. De multidisciplinaire en inhoudelijk gedreven teams van (aankomend) RA’s en specialisten op het gebied van IT en data-analyse gaan complexiteit en innovaties niet uit de weg. Investeren doen we in kwaliteit én in onze medewerkers. Voor jou betekent dat werken met volop ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. In de breedte of in de diepte, dat bepaal je zelf.

“Klanten hebben vaak hun eigen volwaardige financiële afdeling, daardoor staan wij wat meer op afstand en laten ons leiden door onze eigen professie.”

Leo van der Stelt, Directeur Audit en Assurance


Visie

Ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsverbetering, de verdere opkomst van IT, beschikbaarheid van data en toenemende aandacht voor globalisering beïnvloeden de markt waarin wij opereren. Met onze groeistrategie, vooruitstrevendheid en een voortdurende drang tot innoveren zorgen we dat onze auditpraktijk aansluiting houdt bij deze markt. Daarmee creëren we een omgeving waarin klanten en medewerkers elkaar vinden en elke dag perspectief zien om nog beter te worden.