INNOVATIES EN COMPLEXITEIT OMARMEN

Audit en Assurance

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Binnen Audit en Assurance zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel wettelijke als vrijwillige jaarrekeningcontroles. We richten ons op grote en middelgrote mkb-ondernemingen met zowel een nationale als internationale focus. Het is een dynamische sector met veel vernieuwende regelgeving. Je dagen zijn gevuld met afwisseling: de ene dag werk je met een nationaal georiënteerde aannemer en de volgende dag duik je in de complexiteiten van een internationaal transportbedrijf. Daarnaast zijn we vastberaden om voorop te blijven lopen in een wereld die voortdurend verandert door ontwikkelingen in IT en data.

“Als team bedenken we ideeën om data-analyse toe te passen in de controlepraktijk. Samen gaan we op zoek naar hoe we het werk efficiënter kunnen maken. Werk dat vaak voorkomt, willen we standaardiseren met geautomatiseerde analyses.”

Jonathan Markestein , Manager Audit


Kwaliteiten ontdekken

Wij vinden het belangrijk om onze werkzaamheden zoveel mogelijk uit te voeren op locatie bij de klant, want het begrijpen van hun business is voor onze medewerkers een kernbegrip. De multidisciplinaire en inhoudelijk gedreven teams van (aankomend) RA’s en specialisten op het gebied van IT en data-analyse gaan complexiteit en innovaties niet uit de weg. Investeren doen we in kwaliteit én in onze medewerkers. Voor jou betekent dat werken met volop ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. In de breedte of in de diepte, dat bepaal je zelf. Onze auditpraktijk is een brede praktijk waarin je zelf kunt ontdekken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Wil je je verdiepen in data en slimme oplossingen of heb je een affiniteit met internationale vraagstukken? Bij Visser & Visser krijg je de mogelijkheid om het werk te doen dat bij je past en waar je energie van krijgt.

 

Bekijk onze vacatures

In het vakgebied Audit en Assurance.

Vooruit kijken

Naast de inhoudelijke werkzaamheden is er veel ruimte voor innovatie en slimme oplossingen, waarmee we steeds efficiënter en effectiever gaan werken. Ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsverbetering, IT en data en de toenemende globalisering beïnvloeden de markt waarin wij opereren. Met onze groeistrategie, vooruitstrevendheid en voortdurende drang tot innoveren zorgen we dat onze auditpraktijk aansluiting houdt met deze markt. Daarmee creëren we een omgeving waarin klanten en medewerkers elkaar vinden en elke dag perspectief zien om nog beter te worden.