Senior

Hé professional,

Met jouw ervaring in het vak ben je een inspiratie voor anderen. Je bent meer dan een inhoudelijk specialist, je voelt ook de verantwoordelijkheid om een organisatie te laten groeien. Dat is de rol die je bij Visser & Visser krijgt als senior professional. Je wordt enthousiast van mooie projecten, goede samenwerkingen en vrijheid om te ontwikkelen. Als ervaren professional draag je ook bij aan de groei van startende collega’s. Met jouw bevlogenheid weet je het team en Visser & Visser verder te brengen.

Wij zijn een organisatie met veel disciplines en specialismen. Dat betekent dat je maken krijgt met interessante adviestrajecten in de breedte. Het betekent ook dat je kunt verdiepen in de breedte. Daarin krijg je van ons de vrijheid. Het is aan jou om te bepalen welke richting je op wilt. Wil je voor een bepaald type organisatie werken, heb je een voorliefde voor IT of wil je je persoonlijke skills verbeteren? Je krijgt de ruimte om te groeien in de rol die bij jou past!BEKIJK ONZE VACATURES of lees meer over werken bij Visser & Visser

Bekijk onze vacatures

Sluiten

Alert instellen

Vul je gegevens in en welk(e) vakgebied(en) je intresse hebt. Zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatst weet jij er van!

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("careerlevel") }}
{{ errors.first("disciplines[]") }}
{{ errors.first("privacy") }}
Vind een vacature

Laat je inspireren

Door de ervaringen van onze collega's

Ook buiten het werk om voel je de samenhorigheid in het team. Focussen op leuke dingen doen en oog hebben voor de persoonlijke situatie van je collega’s

- Johan Bremmer, Senior Belastingadviseur

Iedereen is een klein beetje ondernemer in deze organisatie en met elkaar zijn we de onderneming.

- Hans Silfhout, Senior Consultant

Vanaf dag 1 heb je het gevoel dat je welkom bent! Je wordt gelijk gewaardeerd om wie je bent en dat geeft een goed gevoel!

- Jochem Niemantsverdriet, Coördinator Salaris en HR

Na 4 jaar in de audit heb ik 2,5 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Visser & Visser had echter zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik nu weer terug ben op het oude nest. Met een nieuwe missie: het uitbouwen van de tak International Business.

- Erik Bakker, Senior Adviseur