) De werkdag van... Gijske Meinster - Werken bij Visser & Visser
Blog

De werkdag van... Gijske Meinster

Gijske Meinster is Adviseur HRM op onze vestiging in Oud-Beijerland en geeft een inkijkje in haar werkdag.

6.50 uur

De wekker gaat. Ik stap uit bed en hoor dat Levi intussen ook wakker wordt. Ik geef hem vlug zijn speentje, waarmee hij vaak nog een uurtje gaat slapen 

7.30 uur 

Na een snelle douche stap ik om half acht de deur uit. Het is dinsdag, dus dat betekent een makkelijke opstart, omdat Jan (mijn man) dan thuis is en voor Levi zorgt.  

7.45 uur 

Het is nog redelijk rustig onderweg. Fijn! Ik zet een klassiek muziekje op, nog even relaxen. 

7.55 uur  

Om iets voor acht uur zit ik met een eerste kop thee achter mijn computer op kantoor. De dinsdag is altijd een goed bezette dag, alle collega’s van HR zijn dan in Oud-Beijerland te vinden.  

8.30 uur 

Als team HR nemen we een kwartiertje de tijd om bij te praten, maar er staan meestal ook de nodige overleggen op de agendaDaarnaast moet er nog een memo voor CD uit en ik bereid mijn werkoverleg van morgen voor. De dag vliegt voorbij!  

17.30 uur 

Ik rij even langs de supermarkt en haal nog wat boodschappen voor de rest van de week 

17.45 uur 

Blij stap ik rond kwart voor zes mijn huis binnen; weer thuis bij mijn twee lieve mannen! Aan tafel spreken we de dag door en maken we plezier met Levi.  

18.45 uur 

Na het eten proberen we, als het weer het toelaat, nog lekker even een frisse neus te halen door een rondje te wandelen of te fietsen met z’n drieën. Al snel is het tijd voor Levi om in bad te gaan, daarna een flesje te drinken en lekker te gaan slapen.  

20.30 uur 

Jan en ik zitten nog wat te lezen,  terwijl het buiten begint te schemeren. Ik doe wat kaarsjes aan en schenk wat te drinken in. Fijn, zo’n avondje samen thuis. 

22.00 uur 

Het is tijd om de boterhammen voor morgen te smeren. Vervolgens geven we Levi de laatste fles en gaan we rond 22.30 uur ook naar bed.