) De werkdag van... Henrieke Hoogerwerf - Werken bij Visser & Visser
Blog

De werkdag van... Henrieke Hoogerwerf

Henrieke is sinds september 2018 Contentspecialist op onze vestiging in Oud-Beijerland en geeft een kijkje in haar werkdag.

Om 7.00 uur ’s ochtends gaat mijn wekker. Na de gebuikelijke ochtendrituelen stap ik in de auto richting Oud-Beijerland en 20 minuten later rijd ik bedrijventerrein Hoogerwerf op, een toevallige naamgenoot. Mijn collega's zijn vroege vogels, dus met mijn komst is de afdeling Marketing & Communicatie compleet.

Een gevarieerd programma staat mij vandaag te wachten. Ik begin met de tekst voor de advertorial in het tijdschrift IMPACT van de vereniging VBO Fresh World. Een interview met Ger Visser vormt de input en na hem telefonisch gesproken te hebben, werk ik de tekst voor de advertorial uit, zodat het artikel op tijd naar de vormgever kan. Daarna plaats ik de blog van Tina Tsang-Fong over de AVG, maak ik een ontwerp en tekst voor een Facebookvacature en rond ik de laatste teksten voor het personeelsmagazine af. 

Lunchen doe ik vandaag in Stellendam. Met Marinda ga ik naar WebNL om met Manon de vormgeving van het personeelsmagazine door te nemen. Als we het gebouw van WebNL binnenlopen, valt me meteen op wat een ruimte en creativiteit het uitstraalt. Boven in de grote hal ligt een grasmat met een caravan en hangschommels eromheen, echt een plek die uitnodigt tot creatief denken!

Met Manon nemen we alle rubrieken in het personeelsmagazine door en zoeken we naar een mooie foto voor de cover. Daarna staat er nog een afspraak gepland met Koen, Freek en Daniël over de optimalisatie van de website van Visser & Visser. Met elkaar sparren over een beter resultaat en nieuwe plannen bedenken, daar krijg ik energie van!

Na een geslaagde brainstorm, stap ik om 17.00 uur met een vol hoofd van alle indrukken weer in de auto en rijd naar huis. Morgen weer een dag!