) Stagiaire Carmen Droogendijk: ‘Ik ben een mooie ervaring rijker’ - Werken bij Visser & Visser
Blog

Stagiaire Carmen Droogendijk: ‘Ik ben een mooie ervaring rijker’

Een leuke, maar ook interessante stageplaats zoeken waarbij je op verschillende afdelingen ervaring op kunt doen. Dat was de opdracht van Carmen Droogendijk, leerling van scholengemeenschap Guido de Bres,
HAVO 4.

‘Na wat rondzoeken naar mogelijke stagebedrijven in Oud-Beijerland kwam ik uit bij Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs. Deze organisatie sprak mij aan. Het leek mij leuk om daar een weekje rond te kijken. Begin maart was het zover…

Om er achter te komen welk soort werkzaamheden mij aanspreekt, mocht is bij verschillende afdelingen meelopen. Een aantal dagen als secretaresse bij het Secretariaat, een dag als assistent bij Marketing & Communicatie en een ochtend bij de telefoniste. Mijn week was goed gevuld. De dagen gingen snel voorbij en voor ik het wist, was de week om!

Het leuke aan stage lopen vind ik dat je op verschillende plaatsen in de organisatie terecht komt en ook veel ervaring opdoet.

Voor een secretaresse is iedere werkdag anders, omdat er vanuit de organisatie verschillende opdrachten worden gegeven. Ook is het de ene dag wat drukker dan de andere dag. Ik vind het leuk als er variatie in het werk is en dat je niet de hele dag hetzelfde hoeft te doen. Bij het secretariaat is dit zeker niet het geval. Doordat ik veel taken mocht oppakken, heb ik een goed beeld gekregen van een secretaresse. Het lijkt me een hele leuke functie!

Bij Marketing & Communicatie heb ik ook leuke ervaring opgedaan. Zo heb ik nieuwe giveaways bedacht voor bijeenkomsten, de website gecheckt, magazines doorgenomen die door de afdeling zijn ontwikkeld en ik mocht een blog schrijven over mijn ervaring bij Visser & Visser.

Ik heb een leuke en leerzame stageweek gehad, veel nieuwe dingen geleerd en nieuwe mensen leren kennen. Met veel plezier heb ik stage gelopen bij Visser & Visser. Door deze stageweek ben ik een mooie ervaring rijker en heb ik een goed beeld gekregen van de werkzaamheden op een aantal afdelingen en de sfeer bij Visser & Visser.’

Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer bij onze afdeling HR voor de mogelijkheden.
Emailadres: hr@visser-visser.nl
Telefoonnummer: 088-337 72 00