) Groeien als professional én mens - Werken bij Visser & Visser
Blog

Groeien als professional én mens

Groeien als professional én mens. Dat is werken bij Visser & Visser voor Michiel Hoogendijk. Met voldoening verklaart hij waarom Visser & Visser voor hem de Beste Werkgever in de financiële sector is.

“Met een team van negen man werken we dagelijks aan het doel om elkaar te stimuleren en te ontwikkelen om het morgen beter te doen dan vandaag. Door onze manier van samenwerken, waarin we elkaar proactief coachen en sturen, zie je dat je als professional een snelle ontwikkeling doormaakt. We moedigen elkaar aan om kansen te grijpen en juist taken op te pakken die we wat lastig vinden. Uiteraard wordt er wel gekeken of iemand het ook aankan”.

Ik ervaar zelf dat ik continu inhoudelijk in mijn werk wordt uitgedaagd. Zowel in verschillende kennisgebieden als in projectverantwoordelijkheid. Maar ook op sociaal vlak ben ik sterk gegroeid. Ik ben zelfbewuster en zelfstandiger geworden. Ten opzichte van een aantal jaar geleden zie ik dat ik echt stappen heb gemaakt. Mijn collega’s motiveren, prikkelen en sturen mij daarin.

Ik vind het gaaf dat we zo nauw samenwerken dat we met elkaar kunnen meekijken. Niet om elkaar te controleren, maar om elkaar te stimuleren en te ontwikkelen. Iedereen krijgt er energie van als we zien dat iemand zijn persoonlijke ambities behaalt. Dat zijn succesjes en dat vieren we met het openlijk complimenteren van elkaar.

Plezier en uitdaging in je werk zorgen dat je groeit, vind ik. Daarom is  het prettig om te merken dat er steeds wordt gekeken of de taken die je nu hebt nog bij je passen. Ik spar hiervoor met mijn mentor en collega’s en verwerk dit ook in een persoonlijk ontwikkelplan. Samen kijk je dan wat er moet gebeuren om de gewenste  groei door te maken.

Zo werk ik op dit moment bijvoorbeeld op een project dat veel kennis van IT vergt. Daarom heb ik in mijn plan opgenomen dat ik graag een training wilde volgen over IT-beheerprocessen. Deze opgedane kennis deel ik dan weer tijdens de vierwekelijkse kennissessie die we hebben met het team. Zo help ik hen ook vakinhoudelijk verder te groeien. “

Michiel is sales manager & organisatieadviseur bij SQALE, een dochteronderneming van Visser & Visser, gespecialiseerd in organisatieadvies en procesoptimalisatie. Sta jij open om samen met het team van SQALE te groeien? Solliciteer dan!


Bekijk vacatures